Androidos tabletre telepített játék hogyan, honnan tölthető le laptopra?
Figyelt kérdés
Google play áruházból nem akar letölteni, csak androidos eszközöket ad meg lehetőségként.
Google keresőn talált játékhoz meg x-box előfizetést kér.
Küldjem vissza a laptopot, és kérjek tabletet helyette, vagy van más megoldás?
szept. 11. 18:37
1/4 P.O.C. válasza:
Csak emulátorral tudsz laptopon vagy asztali gépen Andriod alkalmazásokat futtatni. A Windows 11 pro pl alapból rendelkezik egy ilyen funkcióval. AZ hogy mennyire használható nem tudom, még nem próbáltam.
2/4 vagyu válasza:
Vannak erre a problémára Android emulátorok. Én ezek közül a "MemuPlay" nevűt használom. Sajnos elég erős asztali gépemen is elég vacakul futnak alatta a játékok. Főleg a sok memória a fontos! 16 GB RAM alatt laptopon nem szenvednék vele - de egy próbát talán megér.
3/4 A kérdező kommentje:
8 gigás
Emulátor, ha jól sejtem egy program amit telepítenem kell.
Na ezt kipróbálom. Majd ha a nincs használatban a gép. Köszönöm
szept. 11. 19:23
4/4 anonim válasza:
Androidos appok nyilván nem fognak (natívan) futni Windows-on... ráadásul a Google Play-ről. Nem értem, hogy lehet ilyen tájékozatlanul ilyen drága holmikat venni. Szerencséd, hogy vissza tudod küldeni, ha a neten vetted. Igen, vegyél inkább egy tabletet. Esetleg Chromebook-ot, azon is működnek, azt hiszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!