Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Androidos tabletre telepített...

Androidos tabletre telepített játék hogyan, honnan tölthető le laptopra?

Figyelt kérdés

Google play áruházból nem akar letölteni, csak androidos eszközöket ad meg lehetőségként.

Google keresőn talált játékhoz meg x-box előfizetést kér.

Küldjem vissza a laptopot, és kérjek tabletet helyette, vagy van más megoldás?

szept. 11. 18:37
 1/4 P.O.C. ***** válasza:
63%
Csak emulátorral tudsz laptopon vagy asztali gépen Andriod alkalmazásokat futtatni. A Windows 11 pro pl alapból rendelkezik egy ilyen funkcióval. AZ hogy mennyire használható nem tudom, még nem próbáltam.
szept. 11. 19:14
 2/4 vagyu ***** válasza:
Vannak erre a problémára Android emulátorok. Én ezek közül a "MemuPlay" nevűt használom. Sajnos elég erős asztali gépemen is elég vacakul futnak alatta a játékok. Főleg a sok memória a fontos! 16 GB RAM alatt laptopon nem szenvednék vele - de egy próbát talán megér.
szept. 11. 19:17
 3/4 A kérdező kommentje:

8 gigás

Emulátor, ha jól sejtem egy program amit telepítenem kell.

Na ezt kipróbálom. Majd ha a nincs használatban a gép. Köszönöm

szept. 11. 19:23
 4/4 anonim ***** válasza:
Androidos appok nyilván nem fognak (natívan) futni Windows-on... ráadásul a Google Play-ről. Nem értem, hogy lehet ilyen tájékozatlanul ilyen drága holmikat venni. Szerencséd, hogy vissza tudod küldeni, ha a neten vetted. Igen, vegyél inkább egy tabletet. Esetleg Chromebook-ot, azon is működnek, azt hiszem.
szept. 11. 20:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!