Játékot telepítettem, de Steamet "kér". Mountolt meghajtóról beszélnek, de nem tudom mi az, nem tudom, hogyan kell mountolni, nem tudok erről semmit. A játék tört. Tudnátok segíteni?
Addig még van honnan 'ingyé leszedi úgyse fogják megvenni. Meg eleve fel sem fogják a biztonsági kockázatot, mert ők úgyis jobban tudják.
Főleg a gyerekek akinek nincs keresetük, vagy ha van is inkább más szarságra költik.
Majd mikor a crack miatt kalóz Windowson kikapcsolt biztonsági programok mellett behúzzák első online fizetésnél a bankkártya adatokat, leemelve a diákmelóban összeszedett lóvét, elgondolkodnak mennyire éri meg mókolt szoftvereket használni.
Köszönöm a válaszokat, meg vásárolom akkor a játékot. Sajnos nem vagyok rul gyakorlott ebben a témában, és köszönöm, ezt a töménytelen kedvességet. Ja nem.
Amúgy az oldal arra szolgál, hogy kérdéseket tegyünk fel, kedves "gugli" hirdető. Minek vagy itt, ha nem érted eme oldal lényeget? Költői kérdés, ne válaszolj erre SE.
Kérlek, éljétek ki máshol a frusztrációtokat.
Szépen is ellehetett volna magyarázni, hogy jobb, ha megveszem :) szép estét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!