Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Emelt info érettségin pl...

Emelt info érettségin pl word-be a súgó működik? ahol rálehet keresni dolgokra ugye

Figyelt kérdés
azt tudom hogy nem lesz internet a gépen de szerintem az nem befolyasolja a súgó funkciót

szept. 10. 18:25
 1/3 anonim ***** válasza:
45%

A Wordben még a régi súgó van?

Csak mert már azt hiszem a Windows 8.1 óta vagy 10 óta netes súgó van a windowsban. Az office programokban ez nem így van? Nem tudom, Libre Officet használok már nagyon hosszadalmas évek óta (10 éve minimum). Meg ha nem lennének csak windowsra létező programjaim, akkor a windowsért sem fizettem volna egy fillért sem, hanem áttértem volna Linuxra, mert sokkal jobban tetszik a működése, és a működési elve.

szept. 10. 19:10
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Az offline súgó működik, természetesen. De abból érdemi segítséget nem kapsz, csak elmegy vele az időd.
szept. 10. 20:48
 3/3 BeefEater ***** válasza:
Az offline súgónak működnie kell. Ha olyan funkcióra számítasz, amihez kell a súgónak internet, akkor ez valószínű nem fog menni. Ha pontos válasz kell az informatika tanárod kérdezd meg, aki továbbítja a kérdést az iskola rendszergazdájának.
szept. 11. 13:27

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!