Telefonszám generátor amivel sms-t is tudok fogadni?
Figyelt kérdés
Egy új telefonszámra lenne szükségem, fontos hogy sms-t is lehessen rá küldeni amit el is tudok olvasni. Létezik ilyen?szept. 9. 17:09
1/5 anonim válasza:
Dehogy létezik. Az sms szolgáltatás egy telekommunikációs cég szolgáltatása. Ők tudnak neked új számot adni vagy kézbesíteni smst. Vegyél egy feltöltőkártyás simet. Bármelyik nagyobb boltban kapsz 3000 forinttól. Bár mamár aktiválni is kell
2/5 A kérdező kommentje:
Kár :/ Foodora-hoz kéne
szept. 9. 17:26
3/5 CspCsj válasza:
Postán/szupermarketben már 500,-ért is láttam SIM-kártyát.
4/5 anonim válasza:
Épp az előbb jutott eszembe ilyesmi. Mint kiderült, léteznek ingyenes virtuális telefonszámok, de hogy ezek mennyire használhatók biztonságosan, nem tudom.
5/5 anonim válasza:
Ezek vagy működnek vagy nem, de ha meg is jön az sms, szerintem amire használni akarja nem fog menni, mert már százan próbálták mások is használni erre. Az a legegyszerűbb, ha veszel egy 500 Ft-os kártyát, fel se kell tölteni (legalábbis a Vodánál nem kell), egyből fogad sms-t és hívást, sőt még kezdő lebeszélhetőséget és netet is ad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!