Ez milyen fajta windows lehet?🤣 Sem nem win10 se w7 se w8 de még win 11 se
Ismerőst szólt hogy újra kéne telepíteni az asztali gépét mondtam jó semmi akadálya. Ő holllandiában én én M.o-n gondoltam tud mondani egy pontos windows típust de 83 éves érhető nem ért hozzá. Holnap adom fel postán dél körül egy windows 7 telepítőtt onnan meg már segítek neki feltepeíteni telefonhívásban. Tudom fotózzs videózza le de régi nyomógombos telefonja van nem ért hozzá. Amit tudok elmondása szerint win10 nél régebbi windows 8+ vagy windows7+ tudom hogy ilyen nem
Létezik de hátha valaki tippelne egy jót 🙂és core 2 dou van benne meg 224mb ram elmondása alapján
És fix nem win 10 elmondása alapján régebbi
-windows 8+
-windows 7+
- core 2 dou
-224mb ram
Tudom linux kéne rá de már nagyon öreg a gép is meg ő is.
Hogy jött ki az a 224 MB ram? :D
Gyanítom 7x32... Ez sem túl pöpec.
Szerintem is 256 lesz az -32MB az integrált videokártyának.
De akkor sem értem, mert a Core 2 Duo 2006-ban jött ki, akkor már egy új gépbe több RAM-ot raktak, 1-2GB-ot még a belépő szintbe is. Új gépbe nem hinném, hogy 256MB-ot raktak.
Pláne azért sem, mert ennek a felosztásnak az lenne az egyetlen logikus magyarázata, hogy 32MB-tal vette a gépet, majd bővített, először 64-gyel, majd 128-cal... de ez végképp nem valósághű egy Core2-es gépnél.
Szóval ha 224MBról van szó tényleg, az 256MB
13
Szerintem az iskolában még nem tartanak csak a 4-es szám tanulásánál, így az 5ös és 6os számjegyet nem tudta leolvasni.. 😁
Hollandiában él, és olyan csóró, hogy 20 éves gépe van, és még azt is ingyé akarja újratelepíteni távsegítséggel?
Mit akar ezzel már, Pasziánszozni?
Valahogy nem állja meg a helyét a történet.
"esetleg filmet nézz nagy ritkán online.."
Hát ezzel van a baj... szerintem már egyetlen mai böngésző sem működik vele amivel akár csak sima weboldalakat tudna értelmes sebességgel böngészni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!