Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Ez milyen fajta windows...

Ez milyen fajta windows lehet?🤣 Sem nem win10 se w7 se w8 de még win 11 se

Figyelt kérdés

Ismerőst szólt hogy újra kéne telepíteni az asztali gépét mondtam jó semmi akadálya. Ő holllandiában én én M.o-n gondoltam tud mondani egy pontos windows típust de 83 éves érhető nem ért hozzá. Holnap adom fel postán dél körül egy windows 7 telepítőtt onnan meg már segítek neki feltepeíteni telefonhívásban. Tudom fotózzs videózza le de régi nyomógombos telefonja van nem ért hozzá. Amit tudok elmondása szerint win10 nél régebbi windows 8+ vagy windows7+ tudom hogy ilyen nem

Létezik de hátha valaki tippelne egy jót 🙂és core 2 dou van benne meg 224mb ram elmondása alapján

És fix nem win 10 elmondása alapján régebbi

-windows 8+

-windows 7+

- core 2 dou

-224mb ram

Tudom linux kéne rá de már nagyon öreg a gép is meg ő is.

szept. 2. 18:21
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
59%

Hogy jött ki az a 224 MB ram? :D

Gyanítom 7x32... Ez sem túl pöpec.

szept. 6. 10:34
 12/22 anonim ***** válasza:
Szerintem inkább ennyit írt ki a vezérlőpult mint használható memóriát. 8 slot nincs egy kommersz alaplapban.
szept. 6. 10:51
 13/22 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is 256 lesz az -32MB az integrált videokártyának.

De akkor sem értem, mert a Core 2 Duo 2006-ban jött ki, akkor már egy új gépbe több RAM-ot raktak, 1-2GB-ot még a belépő szintbe is. Új gépbe nem hinném, hogy 256MB-ot raktak.

szept. 6. 15:25
 14/22 anonim ***** válasza:
Amúgy pedig nem kell (7-)8 slot.... 128MB+64MB+32MB... (3-)4 slot elég... de szerintem sem ez a helyzet.
szept. 6. 15:27
 15/22 anonim ***** válasza:
100%

Pláne azért sem, mert ennek a felosztásnak az lenne az egyetlen logikus magyarázata, hogy 32MB-tal vette a gépet, majd bővített, először 64-gyel, majd 128-cal... de ez végképp nem valósághű egy Core2-es gépnél.

Szóval ha 224MBról van szó tényleg, az 256MB

szept. 6. 15:30
 16/22 anonim ***** válasza:
100%

13

Szerintem az iskolában még nem tartanak csak a 4-es szám tanulásánál, így az 5ös és 6os számjegyet nem tudta leolvasni.. 😁

szept. 6. 15:47
 17/22 P.O.C. ***** válasza:
100%

Hollandiában él, és olyan csóró, hogy 20 éves gépe van, és még azt is ingyé akarja újratelepíteni távsegítséggel?

Mit akar ezzel már, Pasziánszozni?

Valahogy nem állja meg a helyét a történet.

szept. 6. 19:48
 18/22 A kérdező kommentje:
83 éves nőröl van szó szerinted mit akar? 500 fps tolni a legújabb játékokat 4kban ultra highon? A gépen egyedül mp3 zenéket hallgat esetleg filmet nézz nagy ritkán online..
szept. 6. 21:13
 19/22 anonim ***** válasza:
100%

"esetleg filmet nézz nagy ritkán online.."

Hát ezzel van a baj... szerintem már egyetlen mai böngésző sem működik vele amivel akár csak sima weboldalakat tudna értelmes sebességgel böngészni.

szept. 6. 21:31
 20/22 anonim ***** válasza:
100%
Kíváncsi vagyok mivel és milyen filmet lehet azon a gépen nézni..
szept. 6. 21:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!