Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Ezt a PDF-et hogyan tudnám...

Ezt a PDF-et hogyan tudnám nyomtathatóvá tenni? (A4-es lapokra)

Figyelt kérdés

Köv. napra szükségem lenne egy kinyomtatott szervízfüzetre egy Technics lemezlejátszóhoz, csakhát.... 🤔 Ööm, nos, nem igazán értem, hogy annak a kiszivárogtató szervizesnek hogy a BÁNATBA 🤬 sikerült ezt ilyen idiótán beszkennelnie❓

[link]

😠

És akkor ezt most mégis hogy nyomtassam? Lévén egyes oldalak - főleg a lényeg (NYÁK rajz, kapcs.rajz, etc.) - az ?A3-as? méretben lett szkennelve... ezt most nem tudom biztosra, csak feltételezem...

De mindenesetre a GIMP pl. meg se tudja nyitni rendesen ezeket az oldalakat, a nagy részüket levágja.

(azért lenne jó, ha GIMP-el át tudnám szerkeszteni, mert az otthoni nyomtatómban már csak a sárga tonerben van annyi festékpor, hogy - fekete papírra - tisztán, jól láthatóan tudjak belőle nyomtatni)

Egyébként az már csak hagyján, hogy a drága szivárogtató Dr. Szervizmérnök Úr úgy lenge módon jópár oldal széleit/sarkait lehagyta, ahol még volt tartalom... de ugye nem baj, hát majd én biztos hasraütésből kitalálom, hogy ott minek a milyen értéke/limithatára szerepelt... 😠

Szóval... Tudna esetleg valaki segíteni, hogyan lehetne a PDF _teljes_ tartalmát A4 "kompatibilissé" és nyomtathatóvá tenni?

aug. 21. 21:14
 1/2 anonim ***** válasza:
88%

A4-ben lett szkennelve, csak 90 fokkal vissza kellett forgatni a fekvő oldalakat.

Így már nyomtatható A4-ben.

Megcsináltam, innen egy hétig letöltheted:

[link]

aug. 21. 21:46
 2/2 A kérdező kommentje:
🙏🙏🙏🙏🙏
aug. 22. 08:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!