Okostelefonra egy új android rendszer telepítése mennyibe kerül?
Gyári újraindítás..
Se tele3fontípus, se más! És értelmes választ vársz, Guglit elkerülöd..
"– Android-felhasználóknak: lépjen a „Beállítások” menübe, és válassza a „Biztonsági mentés és visszaállítás” lehetőséget. Érintse meg a „Gyári adatok visszaállítása” elemet, és válassza az „Összes törlése” lehetőséget."
Amikor android 4.1-ról akarsz android 14-re váltani..???
Jellemzően 8 óra kínlódásba majd csalódás után új telefon vásárlásába kerül..
Amit szeretnéll, teljesen ingyen is meg tudod csinálni, egyedül.
A beállításokban keresd meg a gyári adatok visszaállítását. Telefonfüggő, hogy pontosan hol található meg. Van ahol a beállításokon bellül az általánost kell keresni, van ahol a rendszert, van ahol a további beállítások kell.
Miért lett minden válasz lepontozva? A kérdező a leírásban teljesen érthetően leírta, hogy mit szeretne:
"Úgy értem, hogy minden, ami rajta van, eltűnjön róla és olyan állapotba kerüljön, mintha új lenne."
Erre a gyári visszaállítás teljesen megfelelő. Az 1. válaszoló is, a 2. válaszoló is, a 3. válaszoló is a maga módján, én is (5. válaszoló) is leírta, hogy mit kell tenni.
Mert Magyarországon vagyunk... Valakinek fáj.
Van, hogy a 0%-os tudta a legjobban és a konteósok voltak zöldek. Láttam már ilyet is itt... Röhely.
Úgy kellene, hogy csak a kérdező tudná kiemelni a számáta hasznosat és ennyi.
bazeg most mért mondtátok el??? lehúztam volna sgy tizessel
jk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!