Hogyan lehet telefonra Windowst telepíteni?
Most is az van rajta, ragyogóan működik..
Glofish ETEN X600, WinMO 6.1-el.
Fut rajta az IGO, friss térképekkel, ragyogóan navigál, van WiFi, BT kapcsolata,rádió, fényképez, SMS és így tovább...
Néha előveszem, szívem csücske az a telefon, teljesen átszabtam az alap szoftverét, kidobáltam azokat az appokat, amiket úgyse használtam , betelepítettem, amiket úgyis letöltöttem volna.
Csurig raktam így az erre a célra particionált területet...
Ma is megy, picivel több türelem kell hozzá...
Nekem van egy Nokia Lumia 920. 8 év használat után, múlt héten váltottam egy Pixel4a-ra. Imádtam azt a telefont, a váltást az indokolta, hogy szinte semmi app nem működött rajta. Muszáj volt sajnos androidra váltani. Van egy érzésem, hogy ez az új teló nem fog 8 évet bírni. Az a lényeg, hogy windowst nem lehet mobilokra feltenni.
Linuxot igen. Illetve vannak telefonra fejlesztett linux disztribúciók (pl. android :D): LineageOS, Ubuntu touch etc. Itt arra kell figyelni, hogy nem minden disztró támogat minden telefont. Meg lehet szívni a hekkeléssel.
MacOSt nem lehet telefonra telepíteni, iOSt lehet, iphone-ra. :D másra nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!