Hogyan kell használni a tabulátort a Microsoft Word-ben?
"Tavaly a volt barátnőm - ami annak idején matematika versenyekre járt - korrepetált engem ingyen, mivel a csajom volt.
Szóval hidd el, megtalálom azokat az embereket, akik ingyen is segítenek."
Akkor nosza, csajozz be, hogy legyen ingyentanárod. :D
Inkább nem is ecsetelem, hogy miben, és mennyire szánalmas a hozzáállásod.
"Semmit sem tudsz az életemről, hogy miért alakult úgy, ahogy."
Álljunk csak meg! Nem is akarok róla semmit tudni! Ez megint a te képzelgésed! Te állítottál valamit, én meg rávilágítottam, hogy az az állítás eléggé sántít. Erre te meg elkezdesz háborogni, azt haluzva, hogy szerinted minket cseppet is érdekel az életed. Hát rohadtul nem.
Csak tudod, tök függetlenül az életedtől: az még tény marad, hogy kötelező informatikaoktatás idestova 25 éve létezik magyarországon, ergo vagy 25 év kihagyás után akarod befejezni a középiskolát*, vagy egyszerűen az indoklásod kamu, és szó nincs arról, hogy ne tanították volna, csak te tojtál az egészre, most meg zokon veszed, hogy számonkérik, amit tanulnod kellett.
* Mielőtt még megint olyasmiket akarsz a számba adni, amik csak a te gondolatodban léteznek: egyetlen szóval sem mondtam, hogy baj lenne, ha valaki 25 év kihagyás után akarná letenni az érettségit. Sőt, még becsülendő is. Viszont ebben az esetben meg nem pár héttel az osztályozó előtt kellene elkezdeni tanulni, hanem hónapokkal előtte.
"Én nem tudom, hogy milyen iskolai végzettséged van, de az biztos, hogy az ilyen embereknél még Pumped Gabót is jobban becsülöm, akinek még érettségije sincs"
Efelől semmi kétségem nincs. Pszichológiai tény, hogy az ember - főleg, ha alacsonyabb az intelligenciahányadosa - hajlamos a magához hasonló kaliberű embereket többre tartani, függetlenül ennek realitásától. De ha megengeded, nem fogom rosszul érezni magam attól, amiért egy érettségiig is csak ímmel-ámmal eljutó, öntelt, követelőző, arrogáns embernek nem én leszek a kedvence. Te meg éltesd tovább Gabót, de tudod, ettől még nem leszel okosabb, és a munkaerőpiacon sem leszel értékesebb.
"kemény 1 ember volt, aki tényleg segíteni akart itt nekem"
Nem.
Csak azt a szintet sem éred el, amikor képes lennél felismerni, hogy mi a segítség. Te nem segítséget akartál, hanem azt, hogy oldjuk meg helyetted a házidat, és azt remélted, hogy attól majd te előbbre leszel.
#49 "Egyébként ezekkel a feladatokkal önmagukban nem leszel képes arra, hogy a szerkesztési elveket elsajátítsad és tudatosan használd a későbbiekben a munkád során."
Ez teljesen igaz, de a kérdező nem is fog olyan munkakörbe kerülni, ahol erre szüksége lenne...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!