Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Hogyan kell használni a...

Hogyan kell használni a tabulátort a Microsoft Word-ben?

Figyelt kérdés

Jól jönne egy kis segítség:

[link]

Semmit sem tudok.

2024. aug. 19. 22:42
1 2 3 4 5 6
 11/53 anonim ***** válasza:
74%
Adok hálót, halat nem... Amúgy nagyon egyszerű. A tabulátorbillentyű eredetileg írógépen táblázatok készítésére szolgált. Az ember megnyomja, és a következő, előre kijelölt, vagy alappozícióra ugrik. Wordben (most nincs előttem) be lehet állítani pontos méretet, igazítást, és kitöltést (pl. pontokkal). A többit a fenti linken megtalálod. Pár próbálkozás, és menni fog.
2024. aug. 20. 08:48
 12/53 anonim ***** válasza:
74%

Kár hogy nincs időd áttanulmányozni, így a gyakorlatban se fogod érteni, ha arra kerül a sor. Nézhettél volna ECDL feladatsorokat és azok megoldásait, ott is szépen bemutatják ezeket.

Egyébként jobb lett volna hónapokkal előtte nekiállni, nem utolsó pillanatra hagyni.

2024. aug. 20. 08:59
 13/53 A kérdező kommentje:

Egy rakás válasz érkezett, se egyik sem hasznos.

Ha nem képes senki sem leírni, hogy kell megcsinálni az első feladatot, akkor feleslegesen írtok rajtam. Az okoskodásaitoktól ugyanúgy megbuktatnak.

2024. aug. 20. 09:12
 14/53 anonim ***** válasza:
74%

Nem az okoskodásunk miatt, hanem mert nem tanulmányozod át, "valaki írja le pár szóban" és ettől reméled azt: meg fogod érteni. Sajnos, nem.

Feladat például hogy egy szerződés van, 2 aláírást kell készíteni egymás mellé a lap aljára. Tudnod kell és értened kell a tabulátor működését-beállítását.

Ha nincs kitartásod hozzá hogy megértsd-áttanulmányozd, ráadásul utolsó pillanatban állsz neki (itt volt a június és július hónap is), akkor nem biztos hogy eröltetni kellene ezt a tárgyat...

2024. aug. 20. 09:20
 15/53 anonim ***** válasza:
2024. aug. 20. 09:21
 16/53 anonim ***** válasza:
74%
Szerintem villámgyorsan keress magántanárt, aki pár nap alatt valahogy megpróbálja elmagyarázni amit nem értesz. Nem tudom hány nap van még hátra és mennyire lehetséges.
2024. aug. 20. 09:23
 17/53 A kérdező kommentje:

Dehogy keresek magántanárt, nem vagyok lúzer.

Ha nem tudok kiokoskodni valamit, akkor jelentéktelen az egész.

Egyébként meg hihetetlen, hogy senki sem írta le, hogy kell megcsinálni az első feladatot, csak egy rakás haszontalan, okoskosó válasz jött.

Na várjatok, majd én is ezt fogom csinálni a Házi feladat rovatba. Nen adok konkrét választ, csak odaokoskodok valamit.

2024. aug. 20. 09:31
 18/53 anonim ***** válasza:
74%
Az volt a kérdés, hogyan kell használni a tabulátort, nem pedig az, hogy hogyan kell megoldani ezeket a feladatokat. De már a felvetés is nevetséges, hogy bármilyen feladat megoldását, főleg ilyen egyszerűét mástól várod, hiába van itt ezer ilyen kérdés. 11. voltam. Ha a leírásom sem hasznos, akkor meg is érdemelsz egy jó nagy bukást. Gondolom az ilyenekért is kapnak félig analfabéták érettségit, és nézik le mások azt, aki azt régen, de sokkal keményebb tanulással szerezte meg, de nem tanult tovább. Ez független attól, hogy te személy szerint középiskolás vagy-e, vagy nem. Nem is érdekel.
2024. aug. 20. 09:34
 19/53 A kérdező kommentje:

Hogy kell használni a tabulátort ÚGY, hogy meg tudjam oldani a feladatot.

De igazából ti sem tudjátok, szóval mindegy.

2024. aug. 20. 09:37
 20/53 anonim ***** válasza:
100%
Leírtam. Felteszed a vonalzóra a megfelelő igazítású tabulátor jelez és a szöveget tabbal igazítod. Bekezdés beállításainál a tabulátoroknál is fel lehet tenni.
2024. aug. 20. 09:41
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!