Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Win 7, létrehoztam egy tanúsít...

Win 7, létrehoztam egy tanúsítványt. Hogy lehet törölni, megszüntetni? Baj, ha csak simán kitörlöm?

Figyelt kérdés
2024. aug. 14. 11:34
 1/5 A kérdező kommentje:
.pfx a kiterjesztés
2024. aug. 14. 11:34
 2/5 A kérdező kommentje:
Ez mire van egyáltalán?
2024. aug. 14. 11:36
 3/5 anonim ***** válasza:
66%

Hogy kell törölni egy filet..???

A valami.pfx file fölé viszed az egeret majd megnyomod a DEL gombot. 😄

2024. aug. 14. 13:48
 4/5 anonim ***** válasza:

Tanúsítványkezelőből kitörlöd, ha a mappában marad, akkor shift-del és ennyi. Legalábbis, ha win-ben mentetted a tanúsítványt, ha böngészőhöz, akkor onnan törlöd ki. Win 7, 8, 8.1, 10 és 11 ben is így megy.

.pfx = Personal inFormation eXchange

Egy bináris fájl, különféle kulcsokat, vagy tanúsítványokat tartalmaz.

aug. 19. 18:41
 5/5 anonim ***** válasza:

Létrehozásnál ki lehetett választani milyen célra hozod létre. Pl ha EFS file titkosításhoz és törlöd a tanusítványt akkor a letitkosított fileok örökre és visszavonhatatlanul megnyithatatlanná válnak.

(ezért szeretem filekezelő tulajdonságainál beállítani hogy más színnel mutassa a titkosított fileokat)

aug. 21. 02:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!