Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Windows lefagyott és újraindul...

Windows lefagyott és újraindult a gép. Hol tudnám megnézni mi miatt?

Figyelt kérdés
aug. 12. 02:06
 1/7 A kérdező kommentje:

Meg van: Start -> Eseménynapló.

De ez milyen indok már az újraindulásnak???

[link]

aug. 12. 02:41
 2/7 anonim ***** válasza:
39%
Újraindítás után legközelebb próbáld meg frissíteni a rendszert, hátha az megoldja.
aug. 12. 07:26
 3/7 A kérdező kommentje:
Mindig frissít
aug. 12. 08:58
 4/7 anonim ***** válasza:

Hát nekem is az automatikus frissítés van beállítva, de aztán néha amikor rákattintok, hogy ugyanmár keressen frissítést, akkor mégis csodák csodája, olykor egy halom frissítést letölt. Máskor meg tényleg magától, hogy háttérben letöltött, és frissített, és ezért újra kéne indítani a gépet.

Mostanában olvastam egy hibát, ami valami ilyen tünetet produkált, de frissítéssel kiküszöbölhető. Szóval próbáld meg, hátha. Persze lehet, hogy más a gond, nem tudom.

aug. 12. 10:51
 5/7 Meton ***** válasza:
100%
Szerintem érdekes lehetne, ha megírnád, milyen konfigod van. Régi gépeknél teljesen természetes a fagyás. Ilyen lehet például, ha a proci túlmelegszik. Az is lehet, hogy elfogy a memória. Persze érdekes lehet, hogy a proci miért melegszik, illetve a memória miért fogy el? Aztán lehet probléma a merevlemezzel, az is okozhat fagyást, vagy videókártyával. Ezt így nem tudod kideríteni. Azt lehet tenni, hogy a gyanús elemeket ki kell hagyni. Ha ezután is fagy, akkor más a probléma, de ha elmúlik a fagyás, akkor megvan a probléma forrása.
aug. 15. 15:14
 6/7 anonim ***** válasza:

Én is azt javaslom, hogy írd le a konfigot, figyeld meg, hogy a lefagyás milyen programok mellett szokott történni, ha együttesen több programnál, akkor nyilván az is érdekes.

Én alapból javasolnék időnként egy gép takarítástteljesen szétszedni, procit újrapasztázni...

Ezen túl a memóriát, háttértárolót tesztelni.

aug. 16. 07:09
 7/7 anonim ***** válasza:
Szerintem a Vezérlőpultban is van ilyen, vagy a Ctrl + Alt + Del billentyű lenyomásával előhívható a Feladatkezelő is.
aug. 17. 02:04

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!