Az a helyzet, hogy szeretném az XP-met Win7-re cserélni de félek, hogy a játékaim, meg programjaim nem fognak műúködni rajta. Mert a rendszerkövetelményük azt írja, hogy csak Vista-t és XP-t támogatják. Mit tegyek?
Programokkal semmi baj sincs,fut minden sevenen,amire szükség lehet.Dacára annak,hogy a microsoft csinálta,azt kell hogy mondjam,ez egy nagyszerű oprendszer lett.Ha van megfelelő hardver,bátran javaslom a kipróbálását.De minek megvenni?:)Le lehet tölteni torrenten is.Ha nem céges gép,akkor soha nem nézi meg senki a büdös életben.
Játékok miatt javaslom esetleg az xp telepítését is egy önálló partícióra.Úgy tudom mindig a régebbi oprendszert kell először telepíteni,azaz jelen esetben az xp-t,de javítsatok,ki,ha nem.
22:48:
Ha boot managerrel és partíciórejtéssel csinálod, akkor a sorrend teljesen mindegy, és a két rendszer sehogy sem keveredik. Én ehhez a Boot-Us nevű cuccot használom, ami otthoni használatra ingyenes.
nekem eddig 7-en minden megy, ami xp-n is ment
ultimatet tolts le, es ha a procid tamogassa, akkor 64bitest
Nagy valószínűséggel elmennek a win 7 alatt is. De ha nem, lesz uj játékod :D
A win 7 előtt volt olyan programm, amit futtatva, megnézte, hogy a gépeden minden dolog alkalmas e a win 7 fogadására. Talán win 7 teszt? A Microsoft lapján utánanézhetsz.
Az utolsó erre gondolt:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!