Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Help Me! Miért nem működnek a...

Help Me! Miért nem működnek a zeneletöltő programjaim (limewire, you tube converter)?

Figyelt kérdés

Na az van, hogy pár napja nem tudok egyikkel se zenét letölteni. A lime wire nem is talál semmit a keresésnél, a másik meg, ha bemásolok egy linket, és le akarom tölteni, nem tölti le.

Valami más letöltő program esetleg? Nagyon örülnék,ha vki linkelne olyan oldalt, ahonnan ingyenesen tudok letölteni zeneletöltő programokat.

Köszönöm.

2010. júl. 23. 16:58
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem tudom mik ezek a szarok, de videóhoz a sothink web video downloadert, zenéhez meg strongDC-t.
2010. júl. 23. 17:01
 2/4 anonim ***** válasza:

Nekem is iylesmi problémám volt,és aztan ajanlottak ezt DVDVideoSoft Free Studio Nagyon jó szerintem.és ha nem nenne ez sem még ennek hasznát veheted

ezek youtuberól.de jobb minőségben mint a sima youtube downloader.

* Automatikusan eltávolított tartalom.
2010. júl. 23. 18:37
 3/4 anonim ***** válasza:

talán még a konverteltől is nem tudom,azt ha sikerül,meglátod...

előzo voltam

2010. júl. 23. 18:38
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi 18.37!!!! A link, amit küldtél tök jó:)
2010. júl. 23. 20:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!