Tényleg lehet még warzone 1-el játszani?
Sok jutub videó van fent ahol egy mronmod nevű programmal egyfajta local game-ként lehet tolni wz1-el. Vagyis igazából online de botok ellen is lehet tolni. Na most én próbáltam megnyitni ezt az oldalt de folyamat crashel. Mintha nem lenne netem nem tudja megnyitni. Valaki használta már? Kéne talán vpn hozzá?
Nem létezik ilyen oldal. Valószínűleg a játék jogtulajdonosa bezáratta szerzői jogok megsértése miatt.
Én is pont most találtam egy ilyet, egy játék régi verziójához hackelt valaki tört szervert, ami még el is menne, de pénzt kér érte, többet mint az eredeti játék. Úgyhogy szépen jelentettem a kiadó supportjánál, hogy tegyenek jogi lépéseket (és talán foltozzák be a piaci rést maguk és tegyék hivatalosan elérhetővé a régi verziót emberi áron).
Akkor azért nem elérhető ajj :( mekkora flash lenne pedig újra verdanskban nyomni wz1-ben.. Tavasszal jön vissza wz3-ba verdansk de az már nem lesz ugyanaz.
Ja amúgy arcátlan dolgok ezek. Valaki így akar nyerészkedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!