Word doc, szöveg és képek, egyik napról a másikra a képek jó része eltűnt, a "helye" megvan, de csak üres kép jelenik meg (próbáltam paintbe átmásolni, üres), speciális beállításokat pipázgattam (internetes ajánlások- nulla sikerrel). Mit tehetek?
itt próbáltam kapisgálni, de itt 1 adott képre vonatkozóan kínál megoldást ha jól értem, nekem van vagy 50-60 elveszett képem..
Csinálj belőle PDF-et és egy doc fájlt is.
A pdf-et a megtekintéshez, a doc fájlt meg azért, mert az nem tömörített, -mint a docx,- és nem kell a háttérben 400 képet kicsomagolnia akkor a wordnek.
Most nem tudom kipróbálni, de az is lehet, hogy ilyenkor csak szépen lassan kellene lefelé görgetni a dokumentumban, hogy legyen ideje megjelenni a képnek.
Mert lehet, hogyha egy vagy két képnek nincs ideje betöltődni/megjelenni, akkor az azutáni sem jelenik már meg.
Megpróbálom, de komplexszebb lehet a gond. Pl. azon a gépen amelyen problémás, új lapot nyitok, teljesen új képet teszek bele, 1 darabot, ott is csak az üres hely jelenik meg. Más gépén jól jelenik meg.
Kétszer újtelepítettem az Officet, temp file törlés előtte, cc cleaner stb. amennyire tudtam, de így sem jó. Windows cserére készülünk, nem tudom, az hoz -e megoldást...nincs e egyszerűbb módja...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!