Miért tolódik el gyakran a képernyő jobboldalán lévő gördítő sáv?
Figyelt kérdés
Amikor megnyitok a Google böngészőben egy lapot, vagy az Office-ben egy Word dokumentumot, gyakran eltűnik a gördítő sáv. /Ezt ugyan helyre tudom állítani, ha felül az egérrel kissé balra húzom/.
De hogyan lehetne stabilizálni az egészet? Segítségüket előre is köszönöm. Tamás bátya
2024. aug. 1. 18:07
1/5 anonim válasza:
Sehogy, nekem a tegnapi Chrome frissités megállította. Mindenesetre azt sem tudom, hogy mi okozta.
2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm, megpróbálom a frissítést, ha már nincs más megoldás.
2024. aug. 2. 10:00
3/5 A kérdező kommentje:
De hogyan kell frissíteni a Chrome-t?
2024. aug. 2. 10:18
4/5 anonim válasza:
Google oldalon megnyitod a jobb oldali legördülő menűt, megkeresed a Sugót, (egészen lent van), aztán attól balra a Chrome névjegyét. Erre letölti a frissitést, újrainditod és kész.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Sikerült
2024. aug. 3. 11:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!