Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Meg tudom csinálni azt minimál...

Meg tudom csinálni azt minimális szaktudással számítógépemen csak az általam engedélyezett weblapokat lehessen használni?

Figyelt kérdés
júl. 24. 08:22
 1/7 anonim ***** válasza:

Minimális szaktudással le lehet tiltani minden weboldalt (blacklist) néhány weboldal kivételével (whitelist), ha követed ezt a leírást: [link]

Ugyanez az elv működhet más operációs rendszeren, más böngészővel, esetleg böngészőkiegészítő használatával is.

júl. 24. 08:44
 2/7 anonim ***** válasza:

A routeren kéne keresni ilyesmit, mert egyébkét böngészőként kéne szórakozni vele.

pl:

[link]

júl. 24. 08:44
 3/7 anonim ***** válasza:

[link]

De biztos van egyszerűbb módja is, appal, csak keresni kell. Minimális szaktudással kétlem, hogy router configban akarna turkálni.

júl. 24. 10:38
 4/7 A kérdező kommentje:
App? Asztali géphez lenne csak azért is mert az az elképzelés hogy csak a billentyűzet és a monitor meg az egér lenne szabadon maga a gépen lenne zárva
júl. 24. 10:53
 5/7 anonim ***** válasza:

Hát ez szerintem erősen router függő is, hogy mennyire komplikált, viszont, ha nem annyira bonyolult, akkor jobb ott beállítani (és ez a lényeg), mert egyébként ok a host configgal megoldja, hogy a böngészőnként nem kell külön szenvedni, de ott van a több eszköz problémája is, végül kérdés melyik a jobb.

pl itt egy routerhez való app:

[link]

júl. 24. 10:55
 6/7 anonim ***** válasza:
#5-ös válaszom így tárgytalan, hogy közben látom mit írt a kérdező.
júl. 24. 10:56
 7/7 A kérdező kommentje:
Nem teljesen értem a dolgot mobilon is meg lehetne ezt csinálni? Hogy ne lehessen akár milyen weblapot megnyitni?
júl. 24. 11:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!