Vizivakond kérdése:
Windows 11 frissités után kékhalál?
Figyelt kérdés
Üdv! Tegnapi Windows frissités tropára vágta a laptopom ( Acer Nitro V-ANV15-51) frissités után bekapcsoltam és egyből kékhalál a következő hibával: “inaccessible boot device“
Belenéztem a biosba hogy mizu és eltünt onnan az ssd teljesen amin volt a windows. Hibaelháritás semmit se csinál , újra rakni se tudom mert még az újratelepitő sem látja az ssd amire szeretném tenni. CMD parancsokat is probáltam feleslegesen az sem segitett.
Most vagy meghalt az ssd-m ( kb 3 hónapos laptopról beszélünk) vagy valamit nagyon elrontottak ebben a frissitésben. Valakinek volt már ezzel tapasztalata? Laptopszervízbe érdemes lenne vinnem? Válaszokért előre is nagyon nagyon hálás vagyok 🫡
júl. 17. 20:56
11/15 A kérdező kommentje:
Igen, betallóztam és rá is mentem az első rublikára , feltelepitettem a drivert , frissités és ugyan ott vagyok ahonnan elindultam
júl. 17. 21:52
12/15 anonim válasza:
Ha ezt végigcsináltad akkor más hiba kell hogy legyen. Lehet SSD hiba, 3 hónapos gondolom garis akkor a legtisztább ha beviszed egy szervízbe.
13/15 A kérdező kommentje:
Rendben valszeg az lesz addig pihennek a játékok 😁 nagyon szépen köszönöm mindenkinek a segitséget !
júl. 17. 22:02
14/15 anonim válasza:
A Windows frissítések csak kárt okoznak. Az tette tönkre az SSD-det is. Tanulság: ki kell kapcsolni a windows update-et!
15/15 A kérdező kommentje:
itt lenne az ssd-m fajtája tokkal vonóval : 512GB PCIe NVMe SSD
júl. 18. 18:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!