Windows 10 rendszerben hol vannak reklámok?
Figyelt kérdés
Voltak pl. Linux használók, akik erre hivatkoztak, mint hátrány, de én még nem láttam, hol keressem?2024. júl. 13. 11:51
31/35 anonim válasza:
Szerintem pont nem nekem kell a sarokban sírni, mivel nem én nézek 0-24 reklámokat, és nem az én adataimat lopja el a microsoft :D
32/35 anonim válasza:
Aki a Microsoft saját termékajánlóit (amik azért nem olyan sűrűek) is reklámnak tekinti, az persze beleköthet. Én csak külső cég reklámjait tekintem annak, és ilyenek nem rémlenek, csak a passziánszban, esetleg társaiban. Esetleg ha valaki megosztana egy screenshotot... A híreket (tálca, oldalsáv, Edge) többé-kevésbé személyre lehet szabni (mint írtam), a csempéken megjelenő ajánlott appokat sem tekintem reklámnak.
33/35 A kérdező kommentje:
Úgy látszik, akkor tényleg nagyon penge vagyok Windowsos számítógépek kezelésében (köszi ki nem mondott a dicséretet), mert egy darab reklám nem jön fel. De ti biztos jobban tudjátok Linuxról, hogy milyen a Windows...
2024. júl. 13. 19:26
34/35 anonim válasza:
Én azért nem így reagálnék (előző, meg egy korábbi voltam). Pl. meg lehet köszönni a válaszokat, meg ilyesmi, még ha nem is mind tetszik.
35/35 A kérdező kommentje:
Irónia volt. Persze köszönöm a nem ellenséges válaszokat.
2024. júl. 13. 21:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!