Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Windows 10 rendszerben hol...

Windows 10 rendszerben hol vannak reklámok?

Figyelt kérdés
Voltak pl. Linux használók, akik erre hivatkoztak, mint hátrány, de én még nem láttam, hol keressem?
2024. júl. 13. 11:51
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
Szerintem pont nem nekem kell a sarokban sírni, mivel nem én nézek 0-24 reklámokat, és nem az én adataimat lopja el a microsoft :D
2024. júl. 13. 16:18
 32/35 anonim ***** válasza:
Aki a Microsoft saját termékajánlóit (amik azért nem olyan sűrűek) is reklámnak tekinti, az persze beleköthet. Én csak külső cég reklámjait tekintem annak, és ilyenek nem rémlenek, csak a passziánszban, esetleg társaiban. Esetleg ha valaki megosztana egy screenshotot... A híreket (tálca, oldalsáv, Edge) többé-kevésbé személyre lehet szabni (mint írtam), a csempéken megjelenő ajánlott appokat sem tekintem reklámnak.
2024. júl. 13. 18:06
 33/35 A kérdező kommentje:
Úgy látszik, akkor tényleg nagyon penge vagyok Windowsos számítógépek kezelésében (köszi ki nem mondott a dicséretet), mert egy darab reklám nem jön fel. De ti biztos jobban tudjátok Linuxról, hogy milyen a Windows...
2024. júl. 13. 19:26
 34/35 anonim ***** válasza:
81%
Én azért nem így reagálnék (előző, meg egy korábbi voltam). Pl. meg lehet köszönni a válaszokat, meg ilyesmi, még ha nem is mind tetszik.
2024. júl. 13. 20:57
 35/35 A kérdező kommentje:
Irónia volt. Persze köszönöm a nem ellenséges válaszokat.
2024. júl. 13. 21:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!