Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Windows 10 rendszerben hol...

Windows 10 rendszerben hol vannak reklámok?

Figyelt kérdés
Voltak pl. Linux használók, akik erre hivatkoztak, mint hátrány, de én még nem láttam, hol keressem?
2024. júl. 13. 11:51
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:

"Windows maga reklámmentes ami van, azt a felhasználó hozza elő."

Nem, én voltam az a "jobboldali hírek ikonizé" Ezt nyakkendős kollega kifejtette, hogy időjárás ikon/hírsáv. Ezek 4 éve amikor telepítettem nem voltak. Egy kötelező frissítés után megjelentek, önkényesen feltelepült (nem zavar/érdekel). A felhasználási feltételekkel nyilván elfogadtad, a használatával kvázi ráutaló magatartással tudomásul vetted, de nem TE IDÉZTED elő, nem KÉRTED. Ők tették rá mert megtehetik/érdekük.

A Saját márkás terméknél eldöntheted, hogy az kell vagy veszed a 10 másik márkás közül a szimpatikust. Ami az utóbbi években van a Windows-on van mondhatni tukmálás. (De nem izgat)

2024. júl. 13. 14:21
 22/35 A kérdező kommentje:
21: Kikapcsolhatod. Egyéb kérdés?
2024. júl. 13. 14:27
 23/35 anonim ***** válasza:
Boldog Karácsonyt! 😉
2024. júl. 13. 15:00
 24/35 anonim ***** válasza:
50%
Ezek a Windows fanok olyanok, mint a Fideszesek. Nem baj hogy minden rossz, nem vesznek róla tudomást, és akkor nem kell csinálni semmit.
2024. júl. 13. 15:06
 25/35 A kérdező kommentje:

24: Amíg a játékaim 90%-a nem megy rajta, addig mit akarsz te a Linuxszal? :D

Lehet írni, hogy "csak játék", de az emberek többségének bizony ez kell. Szóval embereljétek meg magatokat, mert maradtok 3%-on, ezzel pedig még a Parlamentbe se jutnátok be...

2024. júl. 13. 15:15
 26/35 anonim ***** válasza:

Csak egy kép: [link]

Ezen kívül vannak reklámok a hírek és érdeklődési területek részben, a keresősáv jobb oldalán szokott megjelenni egy hirdetés ikon, értesítésben jönnek reklámok (Onedrive, Office, ...).

2024. júl. 13. 15:18
 27/35 anonim ***** válasza:
39%

oh, a játékfüggöség tökéletesen beleillik a személyiségedbe.

Viccet félretéve, minden népszerübb játék müködik már Linuxon, csak azok nem, amiknek kernel hozzáférésre van szüksége, olyat pedig kicsit is hozzáértö ember Windows gépre sem telepítene, mert rendkívül veszélyes. Ha meg egyátalán nem tudsz létezni azon 1-2 játék nélkül, amik nem mennek Linuxon, akkor ott vannak a game streaming szolgàltatások mint pl. a GeForce now.

3% helyett meg gondolom 30%-ot akartál írni. :D

2024. júl. 13. 15:24
 28/35 A kérdező kommentje:

Az az 1-2 játék az 95%. De ne zavarjon.

És igen, pontosan 3%, de keress rá nyugodtan. Nem Android meg szerver, mert az pont nem érdekel senkit, hanem asztali rendszer. Az bizony 3%. Tudom, hogy fáj, de menj a sarokba sírni. :D

2024. júl. 13. 15:37
 29/35 anonim ***** válasza:

28

95%? Ahhoz képest, hogy milyen penge vagy %-okban, ez pont nem sikerült. Nézd meg a steam deck-en a verified meg playable arányokat.

2024. júl. 13. 15:42
 30/35 Közveszélyes Kontár ***** válasza:
100%

Kerdezo szerintem te azt tartanad reklamnak ha maga windows felugro reklamablakokat dobalna

ez is lehet megvalosul majd

Ready Player One ban nagyon tetszett mikor szuper szemet fogonosz azt mondja majd latofelulet 90? 80? szazalekat reklammokkal tomhetik tele anelkul hogy rosszuletet okoznanak

lehet egy updateval megvalosul az almod vagy win12 ben majd

mindezt offline modban is megteszi majd, elore letolt reklamokat (akar updateval, kritikal updatel! :D) es akkor hiaba kapcsolod le netet feldobal majd windowsos ablakokat reklammal

pont mint a virusok :D

jo korszak lesz, jo kis retro era lesz

2024. júl. 13. 16:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!