Snapchat SS06: Device banned, hogy tudom megoldani?
Két eszközöm van. Egy Androidos készülék, és egy iOS.
Az iPhone telefonom úgymond a "fő eszközöm." Tehát azt használom leginkább.
Természetesen pontosan azt tiltotta le. Az Androidos telefonomon normálisan tudom használni, nincs SS6 Device ban rajt, ellentéttel ugyebár az iPhone-al.
Hogy lehet ezt megoldani? Nem szeretnék új fiókot létrehozni mivel ezt használom évek óta. Nagyon sok számomra fontos kép van rajt.
Olvastam fórumokat írták, hogy 15-20percet kell várni és "talán" jó lesz. Hát nem lett jobb. Írtam a Supportnak is szóval most épp várakozom.
Esetleg más járt ilyen cipőben?
Tudtommal nem sértettem szabályt, mindenre odafigyelek ... nem értem ez hogy történhetett meg.
Snapchat kamerája amúgy is sokkal szarabb mint a gyári kamera app, legalábbis iPhoneok esetében. Nem éri meg snapchattel fotózni.
Azért zárják le csak úgy ezeket az ügyeket, mert úgy gondolják, hogy minden ban jogos. Bár egyáltalán nem értem hogyan kaptál csak készülékre bant, accountra pedig nem.
Őszintén szólva én se értem bár örülök, hogy a fiókom legalább épségbe megvan. Azóta sem törölték/tiltották le és hát így úgy néz ki nem is fogják már remélhetőleg.
Tudom, hogy a gyári kamerával jobb minőségű képeket,- videókat lehet készíteni illetve használom is a gyári kamerámat is, viszont gondolom újat nem mondok azzal, hogy a filterek miatt használtam a Snapchatet. :/
Mivel van másik készülékem tartalékba ezáltal szerencsésebb a helyzet, hogy tudom a továbbiakban is használni csak hát annak a készüléknek eleve rosszabb a kamerája, de ez legyen a legnagyobb bajom.
A bant én se értem mert tényleg semmi de semmi szabályt nem szegtem. Ha meg tegyük fel igen akkor legalább mondják el az okát, vizsgálják ki. Elfogadom ha tiltanak 1 évre de akkor legalább jogosan tegyék azt.
Mondják el mikor mit észleltek mi volt rossz mire kell oda figyelnem jobban és úgy teszek amint feloldják a készüléket. Ez viszont így nagyon idegesítő.
Bár eleve jobb ötletnek tartanám legalább ban elött figyelmeztetni akár emailbe akár SMS-be akárhol, hogy furcsaságot észleltek ez meg az miatt erre figyelj oda mert legközelebb bant kapsz. Nem hiszem el, hogy így kelljen kezelni az embereket, hogy bannolgatnak úgy, hogy még az okát se tudják elmondani mondván, hogy "számtalan oka lehet"... a pontosat mégse tudják elmondani csak kaptam és szia az alapja.
Volt mikor a plafont streakeltem amire ráraktam az órát mert épp nem tudtam mást fotózni magamat meg azért napiszinten nem szeretném, nyilván természetesen kihangsúlyozom, hogy sima arc fotót persze volt mikor körbe küldtem és még az öltözködésemmel se mutattam sokat..., volt mikor a laptopot fotóztam le ahogy épp játszottam egy teljesen családbarát játékkal, volt mikor a körmömet fotóztam le amint végeztünk a körmösömmel, vagy épp az ételemet, esetleg a párommal egy cuki ölelkezős képet... szóval tényleg semmi olyat nem tettem. Sose bántalmaztam másokat semmilyen formába, sose szidtam, nem fenyegettem, nem kötekedtem, nem spameltem. De hát persze ezeket feltételezem a Support üres szavaknak tekintik mondván, hogy "nem véletlenül kaptam" - "az okot nem ismervén."
Értem én, hogy jó intézkedés a ban, de akkor legalább már tudják is megmondani miért tették. Mert ez így hát... csalódás a Snapchatben. Meg legalább hallgassák meg a másikat. Van egy support ahova lehet írni majd miután írok kb egy viszlát ügy lezárva a válasz. Ez nem normális. Ilyen alapon kitudja. Vennék egy új telefont aztán idegeskedhetek napi szinten, hogy mikor kapom rá a bant akkor is ha tegyük fel nem küldenék senkinek semmit se szó szerint, se nem fotóznék se nem beszélgetnék.
Én elhiszem ha jó célból és ügyért teszik, hogy kiszűrjék a szabályszegést de eléggé rosszul kezelik ezt az egészet. Nem hiszem el, hogy ennek pontosan ez lenne a menete.
Olyan fél évvel később reagálva, megoldódott a probléma.
Azóta bár apumé lett a telefon (nem emiatt, csupán neki nem volt még okostelefonja, kissé régimódi) aztán már kezd ám belejönni. Viszont a napokba megkértem, hogy adja vissza 1 percre, megnéznék rajt valamit, pontosabban ugye hát a Snapchatet, és már újra működik.
Köszönöm mindenkinek a segítséget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!