Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Valamit elnyomtam a telefonomo...

Valamit elnyomtam a telefonomon, (Sony xpéria) és egy hang minden érintéskor beszél, mit tegyek?

Figyelt kérdés

#beszél a telefon ,minden érintéskor.
júl. 7. 13:37
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Kisegítő lehetőségként hangzik, ami a rosszul látóknak hanggal is visszajelez. Ilyen témájú menüpontot nézz végig.
júl. 7. 13:41
 2/5 A kérdező kommentje:
Ki- be kapcsolni is nehéz.Program be sem jön, szervíz a megoldás?
júl. 7. 13:43
 3/5 anonim ***** válasza:
31%
Telepítsd újra akkor
júl. 7. 13:47
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Csak két ujjal tudsz görgetni a kijelzőn? Illetve csak dupla koppintásra működik csak az érintés? Ha hozzáérsz valamihez, akkor felolvassa azt, amit megérintettél? Ha igen, akkor bizonyára a Talk Back kapcsolódhatott be. Ezt a legegyszerűbben kikapcsolni a legtöbb készüléken úgy lehet, hogy nyomvatartod a hangerő fel és a hangerő le gombokat egyszerre Kb. 10 másodpercig, vagy amíg azt nem mondja vagy írja, hogy "Talk Back kikapcsolva".

Ugyan így kell egyébként bekapcsolni is, szóval lehet, hogy véletlenül így kapcsolódhatott be is.

Amennyiben pedig nem ezeket a tüneteket produkálja, akkor nem tudom. Mindenképp nézz szét a kisegítő lehetőségekre, és ami be van kapcsolva, azt kapcsold ki.

júl. 7. 14:05
 5/5 anonim ***** válasza:
22%
Cigit?
júl. 7. 14:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!