Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Laptopon YouTube videon egy...

Laptopon YouTube videon egy szakaszon fel szeretném erősiteni a hangot?

Figyelt kérdés
Bementem a szerkesztőbe, de nem jöttem rá. Leirnátok a lépéseket?

2024. júl. 4. 16:01
 1/1 anonim ***** válasza:

Szerintem erre nincs lehetőség. A YouTube nem kínál klasszikus szerkesztési lehetőségeket, csak egy pár dolgot tudsz utólag módosítani - a hangerő úgy látom, hogy nincs ezek között.

Levághatod a videó elejét-végét, elhomályosíthatsz részeket, zenére cserélheted a hangsávot, vagy annak egy részletét, ha az eredetivel valami gond lenne. Nagyjából ennyit tudsz csinálni.

Ezek a lehetőségek leginkább azt szolgálják, hogy szerzői vagy személyiségi jogsértéseket/reklamációkat utólag is lehessen orvosolni anélkül, hogy az egész videót kénytelen lennél törölni. (Pl. mert valaki reklamál, hogy látszik az arca, hallatszik a hangja a videóban.)

A videót alapvetően a feltöltés előtt kell véglegesre megszerkeszteni, hogy utólag már ne kelljen hozzányúlni.

2024. júl. 10. 00:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!