Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Miért fordul neg a kép a pc-m...

Miért fordul neg a kép a pc-m ben ? (Kissé bővebben lentebb)

Figyelt kérdés

Van egy évek óta használt pc-m.

Eddig nagyon jól bevált.

Soha egy akadás fagyás vagy bármi.

Viszont ma délután mikor be kapcsoltam azzal szembesültem, hogy a szó szerint megfordult a kép a számítógépben.

Az egér is furán viselkedik ha balra huzom jobbra megy, ha pedig jobbra akkor balra megy.

Ez mitől lehet?

Nem vagyok nagy szaki ebben a témában de úgy kb 10-12 éve használok pc t azóta egyszer nem szembesültem még ilyesmivel.

Szóval mi lehet a baj ?

jún. 27. 21:00
 1/3 anonim ***** válasza:

A videodriver állítódott el ❔𝘷𝘢𝘭𝘢𝘩𝘰𝘨𝘺𝘢𝘯❔ — 🤷 —, szoftveresen megfordítja a képkimenetet : Azaz megnyugodhatsz, hardveresen nincsen gond.

Előfordulhat, hogy az asztalon elő tudod hívni a videodriver kezelőfelületét : nézd meg, hogy az asztalon bármilyen üres területre jobb egérgombbal kattintva milyen menüpontok jönnek fel, böngészd át, hátha ott van.

Utána a kezelőfelületen kell kisakkozni — a nyilvánvaló nehezített körülmények között —, hol van elállítva 180°-os forgatásra/tükrözésre a kijelzés.

jún. 27. 21:13
 2/3 anonim ***** válasza:
82%
A Ctrl+ALT+nyilak segítségével lehet a képernyőt forgatni, valószínűleg így fordult el is, véletlen billentyűnyomástól.
jún. 27. 21:36
 3/3 A kérdező kommentje:

2-es Neked volt igazad !

Köszönöm mindkettőtöknek! :)

jún. 28. 08:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!