Falcon1996 kérdése:
Valami baj van a Windows 7-emmel, tudnátok segíteni? Lentebb bővebben.
Figyelt kérdés
Egy program tönkretette a gépet, újra kellett telepítenem a windows-t. A telepítés alatt, amikor elértem a patriciókhoz, a C-t és a rendszer számára fenntartott helyet is leformáztam, de ha jól emlékszem, amikor a 100 mb rendszer számára fenntartott helyet leformáztam, akkor a formázás után is csak 79.9 MB szabad hely volt rajta, és most telepítés után, a Win 7 saját leme töredezettség mentesítőjében ennek a neve \\?\Volume{c76ceff-f13a-11e1-8f40-806e6f6e6963}\ lett pedig eddig A Rendszer számára fenntartott helynek hívta. Mi lehet a baja?2012. aug. 29. 13:43
1/9 tamasoft válasza:
És mi a baj, illetve mi a hibajelenség? (A rendszer számára fenntartott helynek csak telepítéskor van értelme, és szerepe, ezért azt nem szokás formázni, mivel azzal meghiúsulhat a Win telepítése is.) A "rendszer számára fenntartott hely" nem egyenlő a telepítés utáni windows rendszer által lefoglalt hellyel, ami alatt a létrehozott mappákat, fájlokat, lapozófájlt és hiberfájlt értjük.
2/9 A kérdező kommentje:
Hát az, hogy így nevezi a töredezettségmentesítő. Akkor most van valami baj, akkor nem kellett volna leformázni azt?
2012. aug. 29. 14:18
3/9 tamasoft válasza:
Az meg egy harmadik dolog, amit a töredezettség mentesítő nevez úgy. Az a lapozófájl, vagy régebbi nevén a virtuális memória. Üzem közben a windows működéséhez szükséges lemezterület. Halandónak abba nincs beleszólása.
4/9 A kérdező kommentje:
Akkor most elrontottam valamit, vagy nem? Ez hatással lehet a Windows későbbi működésére, mert most nem tapasztalok semmit?
2012. aug. 29. 21:45
5/9 tamasoft válasza:
Ha csak ez a "baj" nem lesz gond vele, nyugodtan használd.
6/9 A kérdező kommentje:
A windows normálisan indul, de gyakran azt tapasztalom, hogy felpörög a hűtő, ehhez lehet valamilyen köze? Van olyan program, amivel teljes rendszer és hardver diagnosztikát lehet csinálni?
2012. aug. 30. 10:41
7/9 tamasoft válasza:
Ez nincs összefüggésben az eredeti kérdéseddel, az egész biztos.
8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszodat.
2012. aug. 30. 12:22
9/9 anonim válasza:
az hogy felpörög a hűtő (proceszor hűtő, ha arra gondolsz) az normális mivel a processzor akkor többet dolgozik=nagyobb hőtermelés akkor lenne gáz ha nem pörögne
de ha ez zavar téged vegyél egy nagyobb teljesítményű coolert a procidra de fölösleges :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!