A OneDrive vagy a Dropbox még támogatja a Windows XP-t?
A Windows XP terméktámogatása 2014-ben lejárt:
éppen ezért egyik felhőszolgáltató asztali alkalmazása sem támogatja azt az elavult rendszert.
Se a Onedrive:
"Windows 10/11 (32-bit or 64-bit)
Windows Server 2022, Windows Server 2019, Windows Server 2016"
sem a Dropbox:
"Windows 7, 8, 8.1, 10 or 11 not in S mode"
Esetleg szóba jöhetne valamilyen böngészőn keresztül elérni a webes felületüket, csak az a probléma, hogy ezeknek a felhőtárhelyeknek a webes alkalmazásai erőteljesen függnek a modern webes technológiáktól, amik modern böngészők meglétét feltételezik, amik nem érhetőek el Windows XP-re.
Szóval vagy váltasz modern, támogatott operációs rendszerre - Windows 10-re, vagy ha nagyon gyenge a géped, valamilyen kisebb gépigényű, de modern és elterjedt Linux-disztribúcióra, mint például a Linux Mint XFCE, a Xubuntu, Lubuntu,... - vagy gépet cserélsz.
"Egyébként melyik a megbízhatóbb szolgáltatás ezek közül?"
Ha biztonsági mentés lenne a cél, akkor kizárólag azt használva egyik se.
Nem hiába elterjedt az adatmentésnél a 3-2-1 stratégia ( [link] ), miszerint biztonsági mentésnél:
- minimum 3 példányban (különböző fizikai meghajtón) ajánlatos tárolni
- amiből minimum kettőt az adatfeldolgozás helyéhez közel tárolsz (például külső merevlemez)
- és minimum egyet távolabb (más helyiségben épületben, városban; ez lehet külső meghajtó, amit a mentés idejére viszel az adatfeldolgozás helyére, de lehet NAS, bérelt tárhely, vagy felhőtárhely is - legutóbbi esetben lényeges a megfelelő titkosítás megléte)
Én töröltem a gépemről a w 10 -t és visszatettem a Windows 7-t .
Be tudok lépni One Drive-ba .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!