Melyik fajta windows 7 a legolcsóbb és hol tudom megvenni legolcsóbban, valamint mennyibe kerül?
Figyelt kérdés
Eredeti win 7-et szeretnék venni, csak netezésre, képnézegetésre. Filmet nézni meg játszani nem szoktam.2010. okt. 30. 19:24
22/24 anonim válasza:
"Húzzál már a Linuxoddal innen! Minden ingyen van csak használni kell az eszedet..."
aha ez az átlag júzer véleménye. ő nem tudja, hogy amint elküldi a hozzászólásást a szervernek ott egy linux oprendszer fogadja :)
23/24 BeerHunter válasza:
Én amondó vagyok, hogy ha megteheted, akkor vegyél eredeti Windowst. Én nem tudok venni. Nincs 30.000+-om. Néha 300 sem. Igen, lopom a Windowst. És olyan verziót kapok, ami az eredetivel is elhiteti, hogy hamis.
Amire a kérdező akarja használni, arra bőven elég valóban egy linux szerintem:) (nem hiszem, hogy a Microsoft csődközelben van...)
24/24 anonim válasza:
Nekem van egy ismerősöm aki 4000 forintért felrakja a win 7et és még kaptam hozzá ESET smart security 5-öt is!Nagyon jó, meg vagyok vele elégedve.És nem is hamisítvány,eredeti!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!