Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Melyik fajta windows 7 a...

Melyik fajta windows 7 a legolcsóbb és hol tudom megvenni legolcsóbban, valamint mennyibe kerül?

Figyelt kérdés
Eredeti win 7-et szeretnék venni, csak netezésre, képnézegetésre. Filmet nézni meg játszani nem szoktam.
2010. okt. 30. 19:24
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

Google: RemoveWAT

Két kattintás, nem kell érteni semmihez.

2010. nov. 2. 19:30
 12/24 krw válasza:
én is linugzos vagyok, de van win7-em is mert néha napján játszok is. windows ultimate-m van, és removeWAT-al tisztítva, de én amondó vagyok, hogy ha értesz/érteni akarsz a számítógépekhez, akkor linux. ( szóval az átlag usereknek maradjon a windows csili-vili világa )
2010. nov. 2. 19:34
 13/24 anonim ***** válasza:

A válasz írója 75%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: tegnapelőtt 13:28

KIRÁLY VAGY!!!!!!!!!!

2010. nov. 2. 19:37
 14/24 anonim ***** válasza:

Érteni annyit kell hozzá, kérdező, hogy el kell tudni olvasni, hogy kell futtatni rajt a loadert, aztán .exe-re klikkelni. Nem kell nagy hackernek lenni, windowst törnéshez szükséges programot mindenki képes beszerezni és használni, aki tud írni és olvasni.

Ha ez nem megy, akkor használj linuxot (nekem csak jó véleményem van róla), vagy valóban, hagyj ott érte több 10 ezret, ha megteheted.

Egyébként nezetésre, képnézegetésre XP is tökéletesen megfelel, könnyebb törni, mint a 7-t, és kevesebb felesleges, rendszerzabáló program van benne.

2010. nov. 2. 19:58
 15/24 P.O.C. ***** válasza:

A kérdezőnek:

Az Online vásárlás a legolcsóbb, még szállítási költséggel is. Mivel nem műszaki cikk, így nem is szívhatsz vele. A megfelelő bolt megkeresésében ajánlomm pl.: a [link] -t.

Egyébként a többinek igaza van a Linux -al kapcsolatban. A Windows-t csak a játékok miatt érdemes megvenni. Minden másra a Linux tökéletes alternatíva.

A többinek:

> "Akik használják az eszüket, azok már túljutottak azon, hogy "ellopom, mer' az jár nekem!!!!!" + "azé' nem adok pénzt, amit nem lehet kézzel megfogni" dolgokon" <

Igen, akik minimum megkeresik az átlag nyugat európai minimálbért azok marha könnyen túl tudnak jutni az ilyesmin. De akik még a keletit se nagyon, azoknak nagyon meg kell nézni miért is adnak ki pénzt.

És igen, az ilyen emberek mindig is keresni fogják a kiskapukat akár tetszik neked akár nem. Azért, hogy a hónap végén még legyen nekik mit enni, és lehetőleg ne kapcsolják ki tőlük a villanyt és a fűtést sem.

Szóval akiknek van pénzük eredeti szoftverekre, azok egészen egyszerűen kapják be !!!

És ezt nem azért mondom, mert a világ oly igazságtalan, hanem csak szimpla irigységből. :)

2010. nov. 2. 20:29
 16/24 anonim ***** válasza:
azt megnézném hogy a gépemre hogy tennéd rá a linuxot
2010. nov. 2. 20:40
 17/24 anonim ***** válasza:
Aki nem tudja megvenni, az ne használja. Nincs benne szerintem az alkotmányban, hogy a magyarnak márpedig jár a Windows. Van alternatíva ingyen. Nem vagyok álszent, 4. éve van Linux a gépemen és nem érzem úgy, hogy korlátozva lennék vagy, hogy valamiért nekem szükségem lenne Winre. Arra végképp jó bármelyik Linux distro, amire a kérdező használná.
2010. nov. 2. 20:43
 18/24 anonim ***** válasza:

"Aki nem tudja megvenni, az ne használja."

Mert? Nem tudom megvenni, de használom. Alávaló vagyok. Köpjél le.

2010. nov. 2. 20:47
 19/24 anonim ***** válasza:
buga cucc a legjobb
2010. nov. 2. 20:50
 20/24 P.O.C. ***** válasza:

20:47 -nek igaza van. Erről szól az előbb említett "kiskapu" elméletem.

Ha a nagyhalak mohó álnok kígyó módon kihasználják, akkor a kishalaktól miért sajnálod ezt, nem értem?

De ne aggódj, te biztosan a mennyországba jutsz, mert nem lopod Windózt ! XDDD!

2010. nov. 2. 21:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!