Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Tudnátok segíteni dupla...

Tudnátok segíteni dupla szóköz eltávolításában?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Lenne egy szöveg, amiben van egy dupla szóköz és sehogy sem tudom kivenni. Próbáltam Word-del, de nem sikerült. Nagyon S.O.S.-ben tudna nekem valaki segíteni eltávolítani? A szöveg:

“𝑨 𝒇𝒂́𝒋𝒅𝒂𝒍𝒐𝒎, 𝒂𝒎𝒊𝒕 𝒎𝒂 𝒆́𝒓𝒛𝒆𝒍, 𝒂𝒛 𝒂𝒛 𝒆𝒓𝒐̋, 𝒂𝒎𝒊𝒕 𝒉𝒐𝒍𝒏𝒂𝒑 𝒃𝒊𝒓𝒕𝒐𝒌𝒐𝒍𝒏𝒊 𝒇𝒐𝒈𝒔𝒛.”

A “f á j” szónál van egy dupla szóköz.

Távolabban vannak egymástól a betűk, mint a többi betűnél.

2024. jún. 20. 11:50
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
19%
Nincs benne.
2024. jún. 20. 11:53
 2/11 anonim ***** válasza:
84%
𝒇𝒂́𝒋 𝒇𝒐𝒈𝒔𝒛 jól látható hogy ugyanolyan távolságra van az f.
2024. jún. 20. 11:58
 3/11 A kérdező kommentje:
Csak így meg olyan, mintha ott lenne egy szóköz az f betűknél. Mintha direkt elkülönülnének. Nem lehet ez ellen tenni valamit? “Összébb húzni” a betűket azon a részen?
2024. jún. 20. 12:05
 4/11 anonim ***** válasza:
28%
Pédául értelmes betűstíluszt használsz? Vagy úgy nem elég csöpögős a baromság?
2024. jún. 20. 12:08
 5/11 anonim ***** válasza:
85%
Nincs benne szóköz ott. Ilyen a betűtípus.. Ha jól megnézed az f tetején a görbület vége ugyanolyan távolságra van mint a többi betű egymástól.. Azért tűnik többnek mert dölt a betűtípus és a f alsó felénél nincsenek jobbra tartó vonalak, és az á betű alacsonyabb is mint az f, az ékezet pedig messze középen van. Ha például egy "l", "b", "h" betűt írsz a z f után ott nem lenne szemretűnő különbség.. Sajnos ezt csak úgy tudod megoldani ha másik betűtípust választasz.
2024. jún. 20. 12:28
 6/11 anonim ***** válasza:
28%
2024. jún. 20. 13:26
 7/11 anonim ***** válasza:
0%
Ezek gyakorlatilag grafikus karakterek, igazából nem értem, miért volt rájuk szükség... Használj rendes karaktereket inkább.
2024. jún. 20. 13:42
 8/11 anonim ***** válasza:
28%

Nézd meg ezt:

[link]

2024. jún. 20. 14:41
 9/11 anonim ***** válasza:
Az " 𝒇 " felső kunkorija a ludas.
2024. jún. 20. 15:22
 10/11 anonim ***** válasza:
9. Ettől még alávágási táblázattal lehetne korrigálni. Vagy van, vagy nincs, vagy van, de nem jó.
2024. jún. 20. 15:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!