Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Van olyan Ai kép készítő...

Agnarr kérdése:

Van olyan Ai kép készítő generátor, ami jól működik?

Figyelt kérdés
Olyant keresek, amibe ha beírod, hogy "egy fickó belerúg egy focilabdába", abban egy fickóról készít képet ahogy éppen focilabdába rúg és nem egy fickóról, akinek focilabda van a feje helyén. De eddig kb csak ilyent találtam.
jún. 12. 15:38
 1/4 anonim ***** válasza:
78%
Több generátort is kipróbáltam nekem mindegyikben sikerült ( [link] ez pl DALL-E) nagyon megerőltetnem sem kellett magam. Szerintem a probléma abból eredhet hogy magyarul próbálsz promptot írni. Bár valemennyire tudnak magyarul, de messze nem tökéletes. Angolul írj promptot és nagyobb valószínűséggel fogod azt kapni amit szeretnél.
jún. 12. 15:48
 2/4 anonim ***** válasza:

Másik oka lehet, hogy focilabda önmagában olyan kifejezés, ami focipályán művelnek, így %-osan az lesz a súlyosabb, így matematikai alapon ilyet fog készíteni. Azaz a legtöbb tanított forrás képen az szerepelhet, hogy a focilabda focipályán (füves)-en történik.

Tehát, az utasítási halmazt kell bővítened, hogy milyen háttérrel művelje ezt a folyamatot.

Nem maga a generátor a "hibás", hanem az utasításaid nem voltak elég pontosak. És, amiket nem határoztál meg arra alkalmazta a "legyen az amiből több van" arányt és azt vette alapértelmezettnek.

jún. 13. 12:34
 3/4 A kérdező kommentje:
Egyrészt angolul használom, másrészt egy másik példa: azt írom, hogy rajzoljon egy oroszlánt, ami egy zebrát üldöz. Néha egy oroszlánt rajzol, ami egy zebrára csak halványan emlékeztető valami mellett áll (ahelyett, hogy üldözné, emellett az oroszlán nagyon élethű, a zebra meg alig felismerhető), máskor meg egy torz oroszlán-zebra hibridet kapok.
jún. 16. 13:57
 4/4 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom.. Milyen promptot írsz? Írnál egy példát? Nekem ez is sikerült gond nélkül. [link]
jún. 16. 16:19

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!