Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Létezik olyan app mobilon,...

Létezik olyan app mobilon, amivel meg tudom nézni mire keres rá a gyermek inkognító módban?

Figyelt kérdés

2024. jún. 12. 15:09
 1/5 anonim ***** válasza:

Nem. Nincs, vagyis én nem tudok róla.

Olyanról se tudok, ami "nem-inkognító" módban is képes ilyesmire. (Ugye a history törölhető).

Erre hálózati eszköz jó, lásd: HTTP Proxy.

Ami képes loggolni, hogy milyen weboldalakat látogatott meg domain alapon, de hogy itt mit lát vagy mit írt be hova azt a "HTTPS" titkosított csatornája miatt nem látható.

HTTP Proxy is max akkor hatásos, ha saját hálózatból megy ki az internetre. Mobilnet esetén kvázi kikerüli ezt, kivéve ha beerőszakolod a mobilnet forgalmát egy olyan VPN csatornába, aminek a másik vége a Proxy mögött van. Így minden esetben a Proxy-n át kell mennie.

2024. jún. 13. 12:41
 2/5 anonim ***** válasza:

Google Family Link? Bár nem megoldás a kérdésedre.

Bár nem arra szolgál, hogy mit nézett meg, hanem hogy hogyan használja az eszközt, miket telepíthet vagy mettől-meddig legyen zárolva.

2024. jún. 13. 12:48
 3/5 A kérdező kommentje:
Esetleg olyan gyerekfelügyelet ami magyarul is tud?
2024. jún. 14. 10:23
 4/5 Souky válasza:
Miért nem beszéled meg vele? Barátságosabb lenne, mint a kémkedés.
2024. jún. 19. 11:02
 5/5 ludwigvan válasza:
Én is Souky álláspontján vagyok. Ne kémkedj a gyereked után!
2024. jún. 19. 14:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!