455451N473D kérdése:
A Google Chrome-ban létezik olyan funkció, amely elérhetővé teszi az inkognitó mód azonnali indítását?
Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy a folytonos Ctrl+Shift+N kombináció helyett van-e egyszerűbb megoldás az inkognitó mód állandó előhívásához?2013. jan. 31. 13:02
1/5 anonim válasza:
A Ctrl+Shift+N nem elég neked? Nem is értem, miért folytonos. Egyszer megnyitod, és ott is van, nyithatsz új lapokat és csinálhatsz bármit.
Start menü jobbklikkel is lehet Új inkognitóablak funkcióval megnyitni ablakot, ha éppen nem is fut a Chrome.
2/5 anonim válasza:
Három vonal alatt: Új inkognitóablak.
3/5 anonim válasza:
Igen. Jobb klikk a chrome parancsikonjára, tulajdonságok és a célnál a beírod a fájl helyének a végére ezt: \chrome.exe" --incognito
4/5 A kérdező kommentje:
Na, 3. válaszoló, pont ez volt a válasz, amit szerettem volna! Köszönöm szépen. Igazából csak annyit akartam, hogy ha rákapcsolok a parancsikonra akkor rögtön az inkognitót hozza be. Bocsi a kérdés bugyuta megfogalmazásáért!
2013. febr. 1. 12:11
5/5 anonim válasza:
és azt h tudom elöhozni ami ott történik van rá valami alkalmazás?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!