Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » A gépemen néhány funkció le...

A gépemen néhány funkció le van tiltva mit tegyek?

Figyelt kérdés

Régebben az volt a probléma, hogy bekapcsolás után hálózat diagnosztika kellett, mert másképp nem volt net. Ez megszűnt, viszont elő állt néhány új: A feladatkezelő levan tiltva a rendszergazda fiókjában, ahogy a dos kezelőfelület, és a parancsok is. Azt írja ki hogy a ... letiltotta a rendszergazda. (pontok helyén program.

Hogyan állíthatom vissza?

2010. szept. 7. 22:39
 1/7 anonim ***** válasza:
Talán lépj be rendszergazdával, és állítsd vissza!
2010. szept. 7. 22:44
 2/7 A kérdező kommentje:
de a rendszergazdának is le van tiltva, valamint a "lépjbe a rendszergazdval és állítsd vissza" dolgot lehetne részletessebben is.
2010. szept. 7. 22:51
 3/7 anonim ***** válasza:

Víruskeresés mikor volt utoljára?

Csak úgy magától nem szoktak ezek elállítódni.

Rendszergazdaként úgy tudsz belépni, hogy Rendszergazdaként lépsz be (Felhasználóváltás start menüből).

2010. szept. 7. 23:09
 4/7 A kérdező kommentje:
elérési uta gondoltam. tehát, hogy hol tudom átt állítani a dolgokat.
2010. szept. 7. 23:24
 5/7 stell-1 ***** válasza:

Üdv

Vírusos a géped.Csináld végig ezeket, a feladat kezelőt a fertőzés tiltotta le"

Ez eltudja távolítani a letiltott feladat kezelőt is"

[link]

Ha meg mindig a vírus blokkolja akkor meg futtasd le ezt a scriptet:, mint fix.reg

Feladatkezelőt és rendszerleírót letiltotta a rendszergazda

[link]

és végül a Malwarebbytest.

[link]

sok Szerencsét.

2010. szept. 8. 07:54
 6/7 A kérdező kommentje:

Helo stell! Már sokat hallottam rólad. Letöltöttem az usbfix-et, ami működik, is, de másnap ismét ugyan úgy, ez futtatá után jól működik a gép, de ha egyszer lefag, kikapcsol akkor ujra indithatom az egész keresést.

gondolom most kellene a 2. linked leírását követnem ugye?

2010. szept. 10. 15:41
 7/7 stell-1 ***** válasza:

Üdv

Igen, de a legjobb ha mindent csökkentet módban foggól csinálni, ha meg újból vissza jön a probléma, akkor, Rookites a gép, és ide mar Több segéd programot kell bevetni, mint G=MER. combofix,,,

2010. szept. 11. 08:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!