Nem értem. Ebben a videóban azt mondja, hogy ingyenes, de a honlapra megyek és még trial verziót se találok, a legkisebb csomag is fizetős?
jún. 8. 20:10
1/6 Közveszélyes Kontár válasza:
es hol mondja azt hogy ingyenes?
elvileg hivatalos videojuk de ha nem ingyenes sose volt az akkor?
2/6 Közveszélyes Kontár válasza:
te nem tudom mire gondoltal
ez olyannak tunik mint egy burkolt reklam igy
mivel a video vegen ott vannak arakat mond
meg csak annyirol van szo hogy "visszafizetik penzed" de elotte fizetned kell
legvegen ott a BUY is
szoval...
risk-free az kockazatmenteses jelent
attol meg ha netan videoban is ott volt de oldalon lattam ezt
te nem?
szoval attol meg hogy valamiben ott a free nem jelent ingyeneset
sugar-free italok se ingyenesek
3/6 anonim válasza:
A videóban konkrétan azt mondják hogy most $67-ért megkaphatod (ami volt gondolom videó feltöltésekor, hónapokkal ezelőtt, és már nem élhet az akció). Hol hallottad hogy ingyenes lenne?,
4/6 Szirty válasza:
"Ebben a videóban azt mondja, hogy ingyenes"
Egyszer sem mondja azt, viszont többször is elmondja mennyibe kerül.
5/6 anonim válasza:
Megnéztem az oldalukat, nincs trial verzió. Mint hobbi animátor én viszont azt ajánlom hogy ne ilyenre pazarold a pénzed, hanem inkább tanuld meg az ingyenes Blender nevű programot. Ugyanúgy tudsz hozzá letölteni és venni modelleket, illetve sajátokat is készíthetsz. Ezen felül nagyon sokoldalú, és semmit nem veszítesz vele ha kipróbálod, hiszen ingyenes.
6/6 villain_ válasza:
sehol nem irta vagy mondta, hogy ingyenes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!