Cégnél érdemes lehet használni microsoft office helyett libre ifficét?
2/
Hellyel közzel belehetett lőni pl microsoft office 2019 kinézetre a felületet.
1/
Tesóm ügyvéd ő pl ezt használja elégedett is vele bár lehet ő egyszerű szövegeket csinál leginkább.
Kb ugyanazt tudja mindkettő. Szokni kell az eltéréseket ha pl eddig ms office-n dolgoztál elsőre furcsa lesz a libre, de mindent meg lehet csinálni vele amit az ms office-val.
A probléma inkább abban lesz, hogy az egyikben készített dokumentum esetleg másként jelenik meg a másikban , még annak ellenére is , hogy elvileg lehet közös formátumba menteni.
Én rendszergazda vagyok a munkahelyemen, bár tipikusan olyan hely, ahol gyakran kell az adminisztratív személyzetnek besegíteni, szóval én is gyakran kerülök kapcsolatba dokumentumokkal, táblázatokkal, stb. Amikor ide jöttem, a kikötésem volt, hogy én dönthetem el, hogy a gépemen milyen oprendszer, és milyen szoftverek lesznek. Így lett Linux Mint, és LibreOffice. Maximálisan elégedett vagyok vele, sőt, bizonyos dolgokban még gördülékenyebben is működik.
A többi munkatárs közül ketten használnak még LibreOffice-t, szintén nem panaszkodnak rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!