Szeretnék egy kis gépből (HP 800 USDT) egy tűzfalat készíteni. Linux vagy Windows lesz a jobb választás?
Figyelt kérdés
máj. 31. 17:51
11/14 anonim válasza:
#10: Hm, fura.
A "DVD" (.iso) simán felcsatolható Windows alatt lemezképként, illetve a Virtualbox is tudja használni.
Gyorsan kipróbáltam, nálam Windows esetében a "vga" (.img) lemezképpel és a Balena Etcher ( [link] ) szoftverrel sikerült működőképes megoldást létrehozni egy külső, USB-s merevlemezen.
13/14 anonim válasza:
#12: Ezért írtam a #11-es hozzászólásomban, hogy a "vga" (.img) lemezképpel (nem a "dvd" (.iso)-val) működött nálam.
14/14 A kérdező kommentje:
Megoldottam. Elindítottam a LIVE-t a boot parancssal, majd bejelentkeztem nem mint Root de Install felsználó és elindult a GUI telepítés. Hogy előbb miért nem találta az SSD-t most pedig szépen formázta is UFS-re, fogalmam sincs, első próbálkozásom a BSD-vel.
Köszi a segítséget.
jún. 10. 15:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!