Miért nem engedi friss Windows telepités után, hogy cseréljem az op. rendszert egy másik Windowsra?
Nemrég raktam fel a Windows 10 Enterprise LTSC-t a gépre, de nem tetszik egyáltalán, szeretnék visszatérni 10 Pro-hoz, azonban mikor tegnap próbáltam bootolni a pendriveről és már a telepitőbe voltam, és kellett kiválasztani hogy melyik verziót választod, Pro, Home, stb, rámentem a Pro-ra és nem engedett tovább, azt irta ellenőrizze a telepitő fájlt, meg hogy nem találja stb
Egyrészt, az .iso fájlt a microsoftról töltöttem le, tehát nem lehet hibás, másrészt a memória se lehet probléma, mert 16 giga szabadon van ram-ból, más ötletem nincs hogy miért nem engedi hogy felrakjam a 10 Pro-t
Valaki segitsen könyörgöm, nem birom ezzel az Enterprises-al már sokáig..
A telepítőt mivel hoztad létre? Az MS tool jó erre.
MBR <> GPT problémára gondolok. Most milyen a rendszer, MBR-GPT? Lemezkezelőben jobbklikk - kiírja.
MediaCreation Toolssal csináltam, Rufussal kiirtam pendrivera tegnap, kétszer, nem engedte az istenér se
GPT particios sémában csináltam, az Enterprisesosat is, és ezt a Pro-t is abba csináltam
Szuper!
Lehet mást is érdekel majd hogyan...
Ja, nehogy más, aki belefut ilyen problémába, elolvassa...
Légy szíves írd le a megoldást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!