Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Wordben nem tudok oldalszámot...

Wordben nem tudok oldalszámot csinálni az élőlábba, mert ugyanazt átírja, miért?

Figyelt kérdés
Az van, hogy több oldalas word doksit készítenék, de az élőlábba ha beírom, hogy az oldal 3, akkor mindenhol megváltoztatja 3-assá. De nekem ez nem kell.
2024. máj. 6. 13:51
 1/7 anonim ***** válasza:

Nem így kell csinálni. Nem kézzel számozol oldalt, hanem beszúrsz egy modult ami automatikusan generálja az oldalszámokat.

Beszúrás/oldalszám, vagy élőfej/élőláb szerkesztési módban az Élőfej és élőláb panelen az Oldalszám gombra kell kattintani, és valamelyik sablonból választani.

2024. máj. 6. 14:33
 2/7 A kérdező kommentje:
Igen azt csináltam, és most átírnám, de nem hagyja. Vagy csináljam meg újra?
2024. máj. 7. 08:03
 3/7 A kérdező kommentje:
Na rájöttem, úgy kell, hogy előszőr az oldalakat megcsinálod, tehát megírod, és csak aztán teszed rá az automatikus oldalszámozást.
2024. máj. 7. 17:17
 4/7 anonim ***** válasza:
Enélkül is működnie kell. Ha új üres lapot szúrsz be, vagy nő a terjedelme a dokumentumnak és a következő oldalra ugrik, a számozás azt is követni fogja. Ott lehet bekavarodni, ha elkezdesz mindenféle töréspontokat berakni a láblécbe, és az előző szakaszhoz való csatolást megszünteted. Ilyenkor kimaradhatnak oldalak, vagy a folytonos számozás megszakad, újraindul.
2024. máj. 7. 20:31
 5/7 A kérdező kommentje:
Én ezt értem, de én át akartam írni. És ezt nem komálta.
2024. máj. 8. 07:34
 6/7 anonim ***** válasza:

Akkor lehet félreértettük egymást. Ha beszúrtál egy automatikus oldalszámozást, és ott az egyik számjegyet átírtad kézzel, azzal megszűnt az a kód amivel az oldalhoz tartozó értéket generálja, és helyette mindenhol ugyanarra a számra cseréli le.

Ilyenkor tényleg a törlés és újra beszúrás tudja javítani (ha nem tudod vagy érdemes visszavonni a lépéseket).

2024. máj. 8. 07:40
 7/7 A kérdező kommentje:
Igen, már jó. Előszőr minden oldalt meg kell csinálni, és aztán kell ezt használni :)
2024. máj. 8. 11:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!