Számotokra melyik a legjobb Ms office, melyik kiadás, melyik verzió?
Nekem a Word 2007. Tulajdonképpen minden olyan funkciót tud, amit ma is lehetne szövegszerkesztésre használni + akkor jelent meg a szalagsáv, ami nagyban megkönnyítette a menükben való keresgélést. Akkoriban tanultam általános iskolában Word 2003-at, ami szintén nem volt rossz, de emlékszem, középsuliban a Word 2010-et sokat szidtuk. Átpakoltak dolgokat, nem ott lehetett megtalálni, stb.
Azóta egyébként szerintem megint használható Wordokat készít az MS, ott a 2010-es évek Wordjei nagy mellényúlások voltak.
Powerpoint szerintem egyre használhatóbb, egyre átláthatóbb. Szerintem teljesen jó irányban halad a fejlesztése.
Excel nekem semleges, szerintem érdemben az elmúlt 20 évben nem mertek hozzányúlni, nagy változások nem voltak.
Accesshez nem tudok hozzászólni, rövid ideig használtam csak, akkor is kínlódtam csak vele :)
Outlook fontos szerepet tölt be az irodai életben.
Egyik se jó, de minél régebbi, annál kevésbé rossz. A Micro$oft szokása, hogy minden verzióval csak ront a termékein.
A LibreOffice viszont verziótól függetlenül jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!