Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Ez szerintetek miért tették...

Ez szerintetek miért tették fizetössé?

Figyelt kérdés
A citromail.hu email fiokot fizetössé tették a felhasználoknak.Ebben mi a logika?Én kiléptem belöle.Nem a havidíj magassága miatt,azért mert díjkötelezettséget kér az oldal ami szerintem irreális.Más oldalon email fiókot nyítottam és nem kell külön fizetni érte és teszem hozzá népszerű oldalról van szó ami még jobb is mint a citromail.hu.Számomra találó az elnevezésük mert nekem nagyon savanyú lett a díjtételük miatt.Szerintetek mennyire esett vissza a népszerűségük és megérte nekik ezt csinálni?
ápr. 2. 08:14
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
#10 Nem változtat a tényen hogy a Google, ami már akkor az egyik legnagyobb keresőóriás volt, elindítja a levelezőszolgáltatását (hiába meghívásos, globális hírértéke volt), és 2 hétre rá regisztrálják be a magyar .hu domaint. Kerülgethetjük a dolgot de akkor sem változtat a tényen hogy a gportal ezt meglovagolva gyorsan megvette az azonos nevű domaint.
ápr. 3. 06:11
 12/12 Hintalow ***** válasza:

Valószìnűleg megèrte, hiszen különben nem csinálnák.

Világszinten foglalkoznak levelezőrendszerek fenntartásával, szóval fajlagosan bizonyára alig látható plussz költsèg számukra a meglèvő rendszereikbe ezt is kezelni, minimál supportal.

Ès azèrt vannak akik megtartották, aki időssebb, ès nem csóró, annak ez bagó összeg, hogy ne kelljen a migrálással vesződnie (amit jó esèlyel nem is tudna maga megoldani)

Több olyat ismerek csak èn, aki megtartota.

ápr. 3. 09:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!