Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Windows media plyerben mitől...

Windows media plyerben mitől függ, hogy valamit berak-e a műsortárba, vagy nem?

Figyelt kérdés

Azt olvastam, hogy amit lejátszok, azt automatikusan beteszi.

Hát nekem nem.

Aztán ha lejátszási listát csinálok, mert gondoltam akkor biztos odarakja, erre nem csinál semmit.

Ez mitől függ?

Olyan számok vannak ott nálam, amiket tök régen hallgattam, nem igazán érdekelnek, meg semmi, de valamit meg szeretném ha ott lenne, erre nem csinál semmit.

2010. okt. 26. 15:57
 1/2 A kérdező kommentje:
És akkor belementem, hogy kerssen fájlokat, a gépemen (előzetesen mindent kitöröltem a műsortárból), kiírja, hogy felvett 347 (kb.) számot, erre bemegyek h műsortár, és ott van 1db zeneszám...
2010. okt. 26. 16:02
 2/2 anonim ***** válasza:

műsortár, hozzásdás a műsortárhoz, ez alatt tudod megnézni, milyen mappákat figyel a wmp. Ami azokban van, az bekerül, ami nem, az nem, ilyen egyszerű, értelemszerűen itt tudsz hozzáadni, elvenni mappákat.

Lejátszási listák mentésére is van lehetőség, csak nemtom, azt hova rakja, még nem próbáltam - ha kell valami, kikeresem műsortárból.

2010. okt. 26. 16:06

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!