Ha Windows-ról váltottál volna Linxura desktop rendszerként, mi volt az oka, hogy inkább visszatértél Windowsra? Mi az, amit nem tudtál megoldani, pedig egyébként jónak tartod a Linuxot általános célra?
Volt egy "Miért használsz Linux Op. rendszert?" és ekkor fogalmazódott meg bennem, csak nem akartam oda írni.
Szóval én nekifutottam 1-2 alkalommal otthoni és munkahelyi környezetben is, de mindig volt 1-2 akadály.
Több alkalommal is próbálkoztam a Linuxszal; de valami apróságon mindig elhasalt. Első alkalommal az akkor sűrűn használt Bluetooth-al gyűlt meg a bajom; aztán egy közönséges SB32 hangkártyával, ilyesmik...
Amit a Windows alatt az eszközkezelőből pár perc alatt megoldok, ahhoz Linux alatt kereshetek kernelmodult, csomagokat, írhatok bash-scriptet -és még akkor sem biztos, hogy az az elvárásaim szerint fog működni. Úgyhogy esetemben győzött a lustaság...
Ezzel szemben amikor a szerveremet beüzemeltem, szóba sem jöhetett más rendszer a Debianon kívül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!