Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Régi procival rendelkező...

Régi procival rendelkező Gamerek ti nem aggódtok a Win11 miatt?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Ugye hamarosan kijön a Windows 11, és tudjuk hogy sok 2018 előtti procit nem támogat. Én nem is igazán váltanék, de az motoszkál a fejembe, mi lesz ha a játékgyártók átállnak arra hogy csak Windows 11-en futnak el a termékeik. Nekem egy AMD Ryzen 7 1700x-em van tehát első generációs processzor ami 8 maggal van megáldva és 3400-on ketyeg. Tökéletesen meg vagyok vele elégedve, és bőségesen elégnek érzem bármihez, de nagyon nem szeretném 1-2 év múlva még lecserélni azért, mert ezek a Microsoft-os szemétládák úgy írták meg a sz.rjukat hogy egy 3 és fél- 4 éves processzort ki lehet dobni a kukába. Én a Codemasters F1-es cuccával versenyzek liga szinten, ez a sorozat pedig ugye évente jön az aktuális évaddal. Tartok tőle hogy 1-2 év múlva csak 11-re adják ki az aktuális játékukat, hiába van támogatása a win10-nek 2025-ig. Tart még valaki más hasonlótól, vagy én látok bele ebbe a "rendszerváltásba" rémeket?

2021. okt. 1. 23:48
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell emiatt aggódni, a Win 7 támogatása is egy éve járt le, a játékgyártók is akörül kezdték el megszűntetni a támogatását. A Win 10 még minimum 2026-ig támogatva lesz, ha jelenik meg új főverzió akkor még tovább. Amíg támogatott, addig a játékok is fogják.
2021. okt. 2. 00:02
 2/29 anonim ***** válasza:
100%

Én is aggódok picit I5 7400 ám van...elméletileg támogatja még, viszont a ram érdekelne hogy 8gb ddr4 elég neki e.

Egyébként ha sehogy nem jó maradok a 10 nél.

2021. okt. 2. 00:23
 3/29 anonim ***** válasza:

Az egy elég fontos részlet, hogy Win 7-en nincs DX12 támogatás míg 10-en van. Itt viszont nem lesz ilyen szakadék, tehát úgymond még ha valami csoda folytán meg is próbálkoznának azzal, hogy 11 only játékot hoznak ki, akkor is jó eséllyel hamar lesz a modder közösségnek hála arra is mód, hogy elinduljon 10 alatt is.

Amúgy meg jó eséllyel a 11 megy a Vista és a 8 mellé, már ami a sikerességét illeti.

2021. okt. 2. 00:32
 4/29 A kérdező kommentje:

Közben találtam egy listát a nem támogatott procikról

[link]

Utolsó hozzászólót is el kell keserítsem. Fekete listán vagy te is. Ami 2018 előtt jelent meg nagy része asztaltámasznak lesz jó

2021. okt. 2. 00:36
 5/29 anonim ***** válasza:
Gondolom akkor az még másodiknak szól. :)
2021. okt. 2. 00:42
 6/29 A kérdező kommentje:
Igen az I5 7400-ös procis bajtársnak :)
2021. okt. 2. 00:43
 7/29 anonim ***** válasza:

"mi lesz ha a játékgyártók átállnak arra hogy csak Windows 11-en futnak"

Na majd térjünk vissza akkor a kérdésedre amikor ez bekövetketik..!

Addig jegelhetjük a témát. (úgy 10 évre) :D

2021. okt. 2. 01:04
 8/29 anonim ***** válasza:
100%

Hát igen gondoltam rá...tök mindegy úgyis egy játékkal játszok csak :D arra meg jó a Windows 10. Bár őszintén szólva nem tudom mi értelme van olyan op rendszert csinálni ami ennyi procival nem kompatibilis.

7400-as volt voltam.

2021. okt. 2. 01:10
 9/29 A kérdező kommentje:
Fogyasztói társadalom......Válts minél hamarabb. Ez a gondolkodásmódjuk. Én valamilyen szinten felháborítónak tartom hogy nem azért nem fut el valami a gépen mert számügyileg nem bírja.....egyszerűen nem kompatibilis.....Ne vicceljünk már..... 2017 Március másodikán adták ki....hol mondható ez réginek? Még ha egy több mint 10 éves alkatrészről van szó akkor oké....sokat fejlődik a technika 10 év alatt. Menjenek a picsába..... Rendkívüli érdeklődéssel fogom követni a tapasztalatokat az első pár hónapba majd ilyen olyan fórumokon. Nem kívánok én nekik rosszat, de remélem megbuknak majd a nagy mellényük miatt.
2021. okt. 2. 01:21
 10/29 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen igazat adok...nem értem miért lenne egyáltalán valamiféle "elfárása" egy szaros op rendszernek.

Most vegyek egy procit 100 ezerért, hogy fusson rajta a Win 11? :D nevetséges, pedig ez a cél.

2021. okt. 2. 01:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!