Régi procival rendelkező Gamerek ti nem aggódtok a Win11 miatt?
Sziasztok!
Ugye hamarosan kijön a Windows 11, és tudjuk hogy sok 2018 előtti procit nem támogat. Én nem is igazán váltanék, de az motoszkál a fejembe, mi lesz ha a játékgyártók átállnak arra hogy csak Windows 11-en futnak el a termékeik. Nekem egy AMD Ryzen 7 1700x-em van tehát első generációs processzor ami 8 maggal van megáldva és 3400-on ketyeg. Tökéletesen meg vagyok vele elégedve, és bőségesen elégnek érzem bármihez, de nagyon nem szeretném 1-2 év múlva még lecserélni azért, mert ezek a Microsoft-os szemétládák úgy írták meg a sz.rjukat hogy egy 3 és fél- 4 éves processzort ki lehet dobni a kukába. Én a Codemasters F1-es cuccával versenyzek liga szinten, ez a sorozat pedig ugye évente jön az aktuális évaddal. Tartok tőle hogy 1-2 év múlva csak 11-re adják ki az aktuális játékukat, hiába van támogatása a win10-nek 2025-ig. Tart még valaki más hasonlótól, vagy én látok bele ebbe a "rendszerváltásba" rémeket?
Ahogy előttem is írták az valszeg nagyon nem mostanában lesz hogy csak Win 11 re jelenjen meg valami játék.
De ha mégis akkor 2-3 év múlva használtan már szerintem ilyen 40-50 körül lehet majd kapni Ryzen 7 3700X eket és egy ilyen fejlesztésen én lehet elgondolkodék.
Szerintem a Windows 10 támogatása még egy jó darabig megmarad és ez a proci simán kiszolgál téged.
Véleményem szerint a 11 csak egy megálló lesz a Windows-ok kronológiájában mint a 8 (és 8.1). A Windows 10 pedig szerintem még 10 év múlva is velünk lesz, ahogy a 7 is jelen van még nagyon sok civil és céges gépen is.
Mégis mit zabál fel? Nem P4-re kell 1GB rammal telepíteni Win 10-et és nem zabálja fel...
Jelentéseket rég ki lehet kapcsolni, ez már rég lejárt lemez, amúgy meg ha valaki bekapcsolva is hagyja, hát akinek nincs mit rejtegetni, annak aztán nem sokat árt.
Vírus meg persze, hogy nincs, logikus hogy nem nagyon írnak olyan rendszerre amit egy elhanyagolható %-nyi felhasználó használ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!