Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Régi procival rendelkező...

Régi procival rendelkező Gamerek ti nem aggódtok a Win11 miatt?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Ugye hamarosan kijön a Windows 11, és tudjuk hogy sok 2018 előtti procit nem támogat. Én nem is igazán váltanék, de az motoszkál a fejembe, mi lesz ha a játékgyártók átállnak arra hogy csak Windows 11-en futnak el a termékeik. Nekem egy AMD Ryzen 7 1700x-em van tehát első generációs processzor ami 8 maggal van megáldva és 3400-on ketyeg. Tökéletesen meg vagyok vele elégedve, és bőségesen elégnek érzem bármihez, de nagyon nem szeretném 1-2 év múlva még lecserélni azért, mert ezek a Microsoft-os szemétládák úgy írták meg a sz.rjukat hogy egy 3 és fél- 4 éves processzort ki lehet dobni a kukába. Én a Codemasters F1-es cuccával versenyzek liga szinten, ez a sorozat pedig ugye évente jön az aktuális évaddal. Tartok tőle hogy 1-2 év múlva csak 11-re adják ki az aktuális játékukat, hiába van támogatása a win10-nek 2025-ig. Tart még valaki más hasonlótól, vagy én látok bele ebbe a "rendszerváltásba" rémeket?

2021. okt. 1. 23:48
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:
Köszönjük a két nagyokosnak...... Igen szeretünk játszani. És akkor mi van? Az nem azt jelenti hogy nincs életünk...... Ki így ki úgy kapcsolódik ki, vagy vezeti le a napi feszültséget. Azért játszunk hogy az ilyen nyomingereket ne basszuk pofán az utcán...16 és 19-nek szól. Inkább ülök le esténként a gép elé ha időm engedi és tekergetem a kormányt, minthogy a kocsmába hordjam a fizetésem. Még mindig biztonságosabb a gép előtt ülni és ott száguldozni, mint kint az utakon. Az meg hogy mi mivel ütjük el az időnket ahhoz senkinek semmi köze...ha nem értesz egyet akkor lapozz tovább. Engem az ivás, kábítószerezés, bandázás, fonás, növénytermesztés...stb nem érdekel. Nem kommentálok be az ilyen jellegű kérdésre. Köszi Puszi
2021. okt. 2. 16:11
 22/29 anonim ***** válasza:
100%

Ahogy előttem is írták az valszeg nagyon nem mostanában lesz hogy csak Win 11 re jelenjen meg valami játék.

De ha mégis akkor 2-3 év múlva használtan már szerintem ilyen 40-50 körül lehet majd kapni Ryzen 7 3700X eket és egy ilyen fejlesztésen én lehet elgondolkodék.

2021. okt. 2. 18:24
 23/29 Kérdező95 ***** válasza:
100%
Mire eljön az a idő hogy csak w11re jelennek meg a játékok, addig réges régen már átfogsz esni egy konfig váltáson
2021. okt. 2. 19:52
 24/29 anonim ***** válasza:
48%
az is elofordulhat hogy mire aggodni kellene hogy nem megy a win 11 a win 10 pedig lejart addigra elbas....k a geped es problem solved
2021. okt. 3. 14:50
 25/29 anonim ***** válasza:

Szerintem a Windows 10 támogatása még egy jó darabig megmarad és ez a proci simán kiszolgál téged.

Véleményem szerint a 11 csak egy megálló lesz a Windows-ok kronológiájában mint a 8 (és 8.1). A Windows 10 pedig szerintem még 10 év múlva is velünk lesz, ahogy a 7 is jelen van még nagyon sok civil és céges gépen is.

2021. okt. 17. 14:24
 26/29 anonim ***** válasza:
51%
Hajrá Linux! Régen nem volt valós alternatíva egy átlagfelhasználónak Win helyett, de folyamatosam fejlesztették, és mára beért. Mindenre használható, a Windows játékok 80-90 százaléka is működésre bírható, ha valaki hajlandó kicsit szenvedni a beállítással.
2021. okt. 17. 16:46
 27/29 anonim ***** válasza:
54%
Csak mineks zenvedni vele ha anélkül is lehet játszani.... ez nem épp beérés, majd térjünk rá vissza akkor ha minden ugyanúgy megy rajta és komplikációk nélkül.
2021. okt. 17. 16:52
 28/29 anonim ***** válasza:
esetleg azert kis szenvedest meger hogy nem zabalja fel a gepet?vagy mert nem jelentget rolag mindent?vagy nem kell ra virusirto es tobb ero marad a jateknak?mindenki dontse el maga.
2021. okt. 18. 20:10
 29/29 anonim ***** válasza:

Mégis mit zabál fel? Nem P4-re kell 1GB rammal telepíteni Win 10-et és nem zabálja fel...

Jelentéseket rég ki lehet kapcsolni, ez már rég lejárt lemez, amúgy meg ha valaki bekapcsolva is hagyja, hát akinek nincs mit rejtegetni, annak aztán nem sokat árt.

Vírus meg persze, hogy nincs, logikus hogy nem nagyon írnak olyan rendszerre amit egy elhanyagolható %-nyi felhasználó használ.

2021. okt. 18. 21:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!