Magyar nyelvű beszédet tartalmazó hangfájlokból (90+ órányi anyag) szöveges dokumentumokat milyen programmal tudok készíteni?
Elnézést, ha örökzöld a kérdés, de visszaolvasva nem találtam meg a megoldásomat.
Milyen windows-os vagy androiodos applikáció
való arra
hogy hangfájlokból, melyek magyar nyelvű beszéd jó minőségű rögzítéseit tartalmazzák
szövegfájokat készítsen?
(hasznos, ha időbélyegekkel)
A felvételek egyenként 4-9 órásak, összesen pedig kilencven-vhány órányi beszédet tartalmaznak, vagyis emiatt a kihangosított végighallgatásuk nem opció.
Amiket találtam, mind fizetősek, ráadásul nem is olyan olcsók ennyi anyaghoz. Nem probléma? Az első pár perc ingyenes általában.
Az az helyzet, hogy az internet nagy része átverés , ez a mai világban terméstetes.
Arra számítani lehet hogy nem lehet találni a neten már semmit.
Én sem találok semmi értelmeset.
Én ugy csinálnám, hogy fotoval együtt szerkesztenék belőle egy videot, azt feltölteném a youtube-ra, majd a feliratozást bekapcsolva elkezdeném lejátszani és az automatikusan megjelenő szöveget kiirnám magamnak egy dokumentumba. Nem gyors a módszer, de legalább ingyenes.
Mivel nagyon nagy anyagod van, biztos megérné egy fizetős megoldás.
Folytatva eszembe jutott még egy: Bár nem irtad, hogy a milyen hangfájlokból akarsz dokumentet (ez is nagyon fontos), de gondolom az egyik legrégebbiről, azaz mp3-ból és ingyen. Ha igen, nyert ügyed van, mert az mp3-at online úton, ingyen is átkonvertálhatod txt vagy dok. fájllá, és ha pl a txt fájl nem jó lenne neked, akkor a txt-t word dokumentté, ami már nagyon népszerű, ma már mindenki olvasni tudja. De lehet közvetlenül word dokumentba is konvertálni.
Google-ba beirod a lehetőségeket:
mp3 to txt
mp3 to word
txt to word
Mp3-ra kipróbáltam, tökéletes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!