Meddig használható a nem eredeti Windows 7?
Nekem tört van, de eredetinek érzékeli. Azt ajánlom ted fel újra NET nélkül, azaz nem csatlakozol az internetre, de elötte tölsd le 1 Loadert pl. O.D.I.N. nevezetű programot, és újra telepítés után telepítsed, majd indísd újra. Ezentúl eredeti szimulált oprendszert kapsz, amire letölthetőek a frissítések is. Én Aug. 1 óta ezt használom, és semmi baja nincs eddig.
- Letöltöd a Loadert
- Elmented biztonságos helyre (pl. Pendriver-ra)
- Kihúzod a UTP (LAN) kábelt, vagy kikapcsolod a Wifit
- Újra teszed a Win7-tet
- Instalálod a Loadert ( Csak elindítod rendszergazda módban, és rákattintasz az Instalra)
- Reboot (Újraindítás)
- Visszakötheted a netet.
"" A suliban meg eredeti van, de kalóznak érzékeli :D De simán elfut, csak ezt kiírja az asztalon. ""
honnan tudod hogy eredeti a sulis verziótok? megmutatták neked a számlát hogy vették?? a sulis rendszer gazdik is sumákolnak ilyenekkel. felveszik a zsét a gazdasági igazgatótól hogy megvegyék a oprendszert aztán felteszik a tört verziókat. soxor még az igazgató gazdasági vezető is tud róla hiszen közösen osztoznak a zsén. szóval ne legyél benne annyira biztos hogy az eredeti....
persze lehet is akár....
Na mert a Microsoft emberei pont rá vadásznak mi??
Én 93 óta foglalkozom windows-al és sose volt még eredeti op-rendszerem.Állandoan feltörtem mindegyiket, mégis itt vok! Ez igy van a Win7 oprendszeremmel is !!
Törd fel !! Ha kell a loader,szólj és odaadom a magyar használati utasitással együtt !!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!