Kkovax38 kérdése:
4 tb portable usb-t tud e kezelni a windows10?
Figyelt kérdés
Többször próbálkoztam már vele, de még soha nem sikerült. Másolás közben egy bizonyos ponton eltűnik a fájl lista. Az adatmennyiség látszik hogy meg van, de az adatok helyén egyetlen betű sem látszik. Valahol hallottam hogy egy illesztő program feltöltése kell hozzá. A gépem: Windows 10/64, 21H2 verzió van. Minden segítséget előre megköszönök!!!jan. 24. 22:15
1/4 anonim válasza:
Egesz pontosan milyen 4TB-os adattarolod van? Kisse gyanus nekem ez a sztori.
2/4 anonim válasza:
A windows tud. Az usb2 ház nem biztos.
3/4 anonim válasza:
Hol vetted azt a tárolót? Mert szerintem téged átb@sztak de nagyon. Valójában egy sokkal kisebb tároló, de megbuherálták a firmwaret, hogy nagyobbnak mutassa magát. Ilyenkor minden szép és jó, amíg el nem éred a tároló valódi kapacitását. Utána vagy az történik, hogy az írást sikeresnek jelzi vissza, akár a szabad terület visszajelzést is csökkenti, de az adat nem íródik fel sehova, vagy egyszerűen újra kezdi a memória elején, felülírva az eddigi adatokat, így eltűnik a fájlrendszer, ezért látod üresnek. Szóval ha egy kínai nagyon olcsó, de hatalmas tárolót vettél, ezt beszívtad. Ha hivatalos boltban reális áron vetted amiről számlát kaptál akkor meg rossz, vidd vissza garizni.
4/4 anonim válasza:
Kivételesen nem a vindózzal van a baj, hanem azzal, hogy valójában nem 4 terás. No name kínai pendrive-oknál és zugárusoknál elő szokott fordulni ilyesmi. A technikai hátterét a 3-as kolléga leírta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!