Yt-dlp hogyan kell használni windows10-nél?
Benne van egy mappában, cmd-t nyitok utána link, és semmi.
'https:' is not recognized as an internal or external command,
operable program or batch file.
Az elérhető különböző minőségű streamek (a <link> helyére az adott oldal elérhetősége kerül):
yt-dlp.exe -F <link>
ezen lista alapján letöltheted a megfelelő streamet (az <ID> helyére az előző lista azonosítója kerül):
yt-dlp.exe -f <ID> <link>
ha az yt-dlp mellé mellékelted az ffmpeg-et hivatkozhatsz így:
yt-dlp.exe -f bestvideo+bestaudio <link>
így a legjobb minőségű streamet tölti le, és ha ezek külön-külön vannak, akkor az ffmpeg egyesíti.
Köszönöm.
Láttam mindenhol "yt-dlp.exe" van cmd-nél.
Nálam csak ennyi: [link] hiányzik az exe. Gondolom az lehet a gond?
#3: Az általad bekarikázott rész az aktuális könyvtár, amit én (#2) adtam meg, az meg a beírandó parancs, amiben azért kell a .exe kiterjesztés, mert Windows alatt az a futtatható fájl kiterjesztése.
Az alábbi oldalon:
leírják a program használatát.
Köszönöm.
Egy oldalon azt írták, menjünk el abba a mappába, ahol az yt-dlp.exe-t letöltöttük, írjunk az elérési út helyére cmd-t (felugrik a cmd) és úgy kell használni, hogy beírom a linket ott és letölti abba a mappába. Most az oldalt nem találom. De ezek szerint nem. Angolul nem tudok.
JDownloadert használtam eddig amúgy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!