Hogy tudok megszabadulni a Google Assistant-tól?
Figyelt kérdés
Egyszercsak beindult a telefonomon. Mondtam neki, hogy hagyjon békén. Bocsánatot kért, de mindig újból feljött. Aztán kikapcsoltam a gombbal, de azóta is állandóan ajánlgatja fel magát, hogy kapcsoljam be! És emiatt nem tudom rögtön alvó üzemmódba tenni a telefonomat, mert nem hagyja!jan. 3. 16:06
1/4 anonim válasza:
A beállításokban kikapcsolható. Amikor engedélyezett, akkor valamelyik gomb adott hosszig tartó nyomása aktiválja, ezt láthattad.
Mivel sem márkát, típust és op.rendszert sem írtál, egyedül kell megtalálnod.
2/4 A kérdező kommentje:
Samsung Galaxy A33 5G - Android
Kikapcsoltam már. De állandóan újból feljön az ablak, hogy kapcsoljam vissza.
jan. 3. 16:51
3/4 anonim válasza:
Vissza kell menned a múltba és Sarah Connort meg kell védened, a Skynet már elszabadult...
4/4 CspCsj válasza:
Esetleg ezt ellenőrizném:
Beállítások > Alkalmazások > Alapért. alk.ok kiválasztása > Digitális asszisztens app > Eszközasszisztens-alk. > Nincs
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!